Life

Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie. Vine o perioadă neașteptată pentru acești patru nativi

Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie. Patru nativi se bucură de o perioadă complet neașteptată.
29.03.2024 | 22:00
Gemenele Adina si Oana Timofte anunta care sunt zodiile care au noroc in aprilie Vine o perioada neasteptata pentru acesti patru nativi
Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie. Este vorba despre patru nativi, pentru care urmează o perioadă neașteptată. Cine sunt cei norocoși? Taurii, Gemenii, Săgetătorii, dar și Vărsătorii. Surprize vin însă pentru toate zodiile.

Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie

Berbec

Luna aprilie este despre identitatea personală în cazul acestor nativi. Zilele cu impact pentru ei sunt 2, 8, 13, 18, 23, dar și 25. De abia la final de lună vine o șansă importantă. Pe plan financiar, se pot pierde, dar se pot câștiga totodată anumite sume de bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Gemenele Adina și Oana Timofte spun că acești nativi sunt una dintre zodiile care au noroc în aprilie. Zilele cu impact pentru ei sunt 4, 7, 8, 15, 24, 30. Norocul poate să vină de pe o zi pe alta. Important este însă să fie răbdători și vor avea rezultatele mult dorite.

Gemeni

Și ei sunt una dintre zodiile care au noroc în aprilie, spun gemenele Adina și Oana Timofte. Zilele cu impact în cazul lor sunt 6, 8, 10, 17, 24, dar și 26. Acești nativi primesc un sprijin extrem de important. E vorba de o persoană din umbră care i-ar putea ajuta enorm pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Rac

Veștile nu sunt atât de bune pentru acești nativi. Pot apărea probleme de sănătate, în special la stomac. Spre finalul lunii însă, o oportunitate ar putea să le iasă în cale. Zilele cu impact pentru ei sunt 8, 13, 14, 21, 22, dar și 27 aprilie.

Noroc fulgerător pentru Scorpion

Leu

O lună plină de regrete pentru ei. Ar putea fi pe gânduri pentru că nu au urmat drumul pe care și l-a fi dorit când vine vorba de studii. De asemenea, la locul de muncă pot exista schimbări. Zilele cu impact în cazul lor sunt 8, 13, 20, 27, dar și 30.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Gemenele Adina și Oana Timofte spun că acești nativi nu se numără printre zodiile care au noroc în aprilie. Din contră, există niște datorii karmice legate de bani care apar în peisaj. Nu trebuie să împrumute bani și nici bunuri în această perioadă. Zilele cu impact sunt 1, 4, 8, 19, 21 și 26.

Balanță

Luna aprilie aduce vindecare pe plan amoros. Deși acești nativi au avut de suferit din acuza dezamăgirilor, lucrurile se vor aranja în cazul nou. Au de primi lecții importante în următoarea perioadă. Zilele cu impact pentru ei sunt 1, 6, 8, 9, 16 și 24.

ADVERTISEMENT

Gemenele Adina și Oana Timofte anunță care sunt zodiile care au noroc în aprilie

Scorpion

Vine șansa unui noroc fulgerător pentru acești nativi. După dezamăgiri și diferite lecții, apare omul potrivit pentru ei. Poate fi vorba despre partenerul alături de care vor întemeia și o familie. Zilele cu impact sunt 4, 6, 8, 19, 25 și 29.

Săgetător

Gemenele Adina și Oana Timofte spun că acești nativi sunt una dintre zodiile care au noroc în aprilie. Norocul vine pe casa sănătății, dar și pe casa muncii în cazul nou. Se anunță șanse importante, dar și schimbări benefice. Zilele cu impact sunt 8, 20, 24, 27, 28 și 29.

Capricorn

În cazul acestor nativi se anunță suferințe care cer vindecare. Spre finalul lunii însă, apar niște potențiale investiții, care pot fi destul de profitabile. Zilele cu impact sunt 2, 4, 6, 8 și 14.

Vărsător

Gemenele Adina și Oana Timofte spun că sunt una dintre zodiile care au noroc în aprilie. Zilele cu impact sunt 8, 12, 13, 17, 19 și 22. Nativii acestei zodii au noroc din plin pe partea imobiliară. Se pot muta, ori poate își întemeiază o familie. E important doar să aibă răbdare.

Pești

Se anunță niște provocări pe parte financiară. Poate exista inclusiv un blocaj pe partea de bani. Totuși, lucrurile s-ar putea redresa până la finalul lunii. Zilele cu impact sunt 7, 8, 12, 13, 14 și 20.

ADVERTISEMENT