Life

Gemenele Timofte, horoscop pentru luna mai 2024. Zodia care e pe punctul de a divorța

Gemenele Timofte, horoscop pentru luna mai 2024. Care sunt zodiile care vor întâmpina mici obstacole în perioada următoare?
27.04.2024 | 16:09
Gemenele Timofte horoscop pentru luna mai 2024 Zodia care e pe punctul de a divorta
Gemenele Timofte, horoscop pentru mai 2024. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gemenele Timofte vin cu un horoscop pentru luna mai 2024, o lună extrem de agitată, dar și plină de realizări pentru foarte multe semne zodiacale.

Gemenele Timofte, horoscop pentru luna mai 2024

Pentru Berbeci, zilele cu impact în luna mai sunt 7, 13, 16, 26 și 29, mai ales pentru cei născuți pe 5, 11 și 14. Tranzitele lunare sunt în casa banilor, a talentelor lor.

ADVERTISEMENT

Gemenele Timofte – horoscop pentru luna mai 2024. Taurii au ca zile de impact 4, 9, 10, 13 și 19 mai 2024. Oamenii vor fi mai generoși cu ei. Unii pot primi bani în plus. Șansa e de partea lor, cu condiția ca ei să acționeze cu încredere în forțele lor.

Gemenii au ca zile de impact 3, 17, 20, 24 și 28 mai. Șansa lor vine odată cu eliberarea lor mentală. Ei au început să fie un pic încărcați psihic și au de trecut niște obstacole, bariere pe care și le-au pus chiar ei.

ADVERTISEMENT

Racii au ca zile de impact 4, 5, 11, 14 și 30 mai. În cazul lor, orice întâlnire, orice discuție, mai ales cu grupurile, le pot aduce bani. Chiar și la petreceri li se pot deschide uși noi.

Leii au ca zile semnificative 7, 9, 19, 28 și 29 mai. Pentru ei, e vorba mai mult de mediul profesional, de cariera lor, tot ce fac prin intermediul profesiei. Pot atrage mai multă reputație, pot primi validarea căutată.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au ca zile importante 3, 4, 9, 11 și 26 mai. Se pot perfecționa în anumite domenii. Pot primi niște calificări, certificări, care reprezintă o șansă pentru a face mai mulți bani.

Balanțele au ca zile de impact 2, 9, 11, 16 și 29 mai. Cineva din apropierea lor le aduce noroc financiar. Poate fi vorba despre partenerul de viață sau copilul/ copiii lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au ca zile de impact 4, 16, 21, 24 și 25 mai. Orice contract pe care îl semnează poate fi benefic. Poate fi vorba și despre un certificat de căsătorie, dar și de un contract de împrumut.

Capricornii pot divorța

Gemenele Timofte – horoscop mai 2024. Săgetătorii au ca zile de impact 6, 10, 18, 25 și 27 mai. Nativii de foc pot profita de luna care urmează pentru a prezenta un proiect la care au lucrat. Ideile lor sunt bine primite și remunerate.

Capricornii au ca zile de impact 2, 11, 21, 23 și 26 mai. Capricornii se îndrăgostesc, iar în pericol sunt chiar și căsniciile pe care le formează deja cu cineva. Unii dintre ei pot divorța.

Vărsătorii trebuie să fie cu băgare de seamă în zilele de 6, 8, 17, 23 și 27 mai. Se întâlnesc cu cineva cu care pot face lucruri împreună. Pot reveni pe meleagurile natale.

Peștii au ca zile importante 8, 9, 20, 22 și 26 mai. Și ei au o șansă uriașă în luna mai, însă norocul vine de la asocierea cu cineva din familie. Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților