Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care va încheia luna aprilie 2024 în glorie

Horoscop Camelia Pătrășcanu. O zodie va încheia luna aprilie 2024 în glorie. Vin vremuri extrem de frumoase, pline de realizări!
17.04.2024 | 15:32
Horoscop Camelia Patrascanu Zodia care va incheia luna aprilie 2024 in glorie
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. O zodie va încheia luna aprilie 2024 în glorie, potrivit previziunilor astrologice! Cum arată finalul de lună pentru cele 12 semne zodiacale?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care va încheia luna aprilie 2024 în glorie

Pentru o zodie, luna aprilie 2024 continuă cu mult succes mai ales pe plan financiar. Este vorba despre cei născuți sub semnul Vărsătorului, care vor avea parte de câștiguri substanțiale în posesia cărora vor intra fără prea multe eforturi.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt, așadar, privilegiații sorții până în ultima zi din luna aprilie! Ce anunță Camelia Pătrășcanu pentru celelalte 11 semne zodiacale?

Continuăm cu Peștii și aflăm că se redescoperă și sunt mai curajoși în a recunoaște cine sunt și de ce anume sunt capabili. Este o trezire la realitate și se privesc în oglindă cu mai multă îngăduință.

ADVERTISEMENT

Berbecii, în schimb, pot evita anumite decizii căci au nevoie de o analiză serioasă în lucrurile pe care vor să le facă. Astrele chiar le recomandă să amâne anumite etape.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt sfătuiți să gândească totul constructiv, să lase în urmă lucrurile negative. Următoarele zile din aprilie sunt excelente pentru cei care vor să cadă la pace cu cineva. E perioada iertărilor.

ADVERTISEMENT

Gemenii s-au săturat să își pună pielea la bătaie pentru chestiuni care nu sunt generate de ei ori nu depind 100% de comportamentul, munca lor. Nativii de aer au mult de câștigat dacă fac un pas în spate și privesc lucrurile de sus, ca pe un tablou.

Racii își pot rezolva anumite probleme, cu condiția să scape de rușinea de a vorbi despre ele. Nu e rușinos să ceară ajutorul celor din jur dacă simt că nu pot face față singuri anumitor situații dificile din viața lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie mai blânde

Leii pot conștientiza faptul că puterea lor de a-i ajuta pe alții nu e atât de mare pe cât credeau. Sunt puși în situația de a da skip anumitor solicitări făcute de persoanele din jur. Ba mai mult, se pare că unii dintre Lei vor avea nevoie, la rândul lor, de sprijin.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt obligate să fie mai blânde atunci când vine cu anumite critici, chiar și dacă e vorba de autocritică. Nativii de pământ sunt recunoscuți pentru intransigența cu care tratează anumite lucruri, mai ales dacă pot constata cu exactitate ce nu funcționează.

Balanțele revin cu picioarele pe pământ, iar fenomenele astrologice care se produc până la sfârșitul lui aprilie le ajută în acest sens. Sunt ancorate în realitate și renunță, ușor-ușor, la ideile fanteziste.

Scorpionii sunt mai liberi în exprimarea propriilor lor sentimente. Devin mai prezenți în viețile celorlalți prin tactul, prin diplomația și bunătatea de care pot da dovadă. Pot fi ca un pansament pentru sufletele altora.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii se repun pe picioare și restabilesc niște legături șubrede cu persoanele din casă. E o perioadă de updatare, de vindecare atât sufletească, dar mai ales trupească. Cu răbdarea necesară, vor ieși la liman.

Capricornii nu sunt prea vorbăreți în săptămânile care urmează. Aleg cartea discreției, pentru că doar așa pot înțelege anumite lucruri. Cei din jur n-ar trebui să se panicheze. Ei sunt foarte bine, doar că nu au nici timp, nici chef de prea multă pălăvrăgeală.

 

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
CRBL a uitat de divorț. Are iubită fotomodel
CRBL a uitat de divorț. Are iubită fotomodel
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori