Fotbal intern

Genk îl vrea pe Ianis Hagi. Anunțul antrenorului: “Mi-ar plăcea să-l transferăm!”

04.07.2019 | 11:52
Genk il vrea pe Ianis Hagi Anuntul antrenorului Miar placea sal transferam

Ianis Hagi este unul dintre cei mai curtați jucători în această vară, iar Genk a anunțat că vrea să îl transfere pe internaționalul român care a impresionat la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino. Antrenorul formației din Belgia a dezvăluit că l-a urmărit cu atenție pe căpitanul Viitorului.

Genk vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

Felice Mazzu, antrenorul în vârstă de 53 de ani al lui Genk, a susține că clubul din Belgia este interesat să îl transfere pe Ianis Hagi. Tehnicianul este conștient de faptul că Genk nu este singura echipă care îl vrea pe internaționalul român, iar pe listă se mai află Galatasaray, Barcelona, Borussia Dortmund, Ajax și Sevilla.

“Ianis Hagi? Normal că suntem interesaţi, dar nu suntem singurii. Am văzut multe meciuri ale lui şi mi-ar plăcea să îl transferăm”, a spus Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, potrivit Het Laatste Nieuws.

Ianis Hagi în meciul de fotbal dintre Franța U21 și România U21. Sursă foto - sportpicures.eu
Ianis Hagi în meciul de fotbal dintre Franța U21 și România U21. Sursă foto – sportpicures.eu

Genk a pregătit 10.000.000 de euro pentru Ianis Hagi

Dacă Ianis Hagi va semna cu Genk, atunci atacantul care în prezent este jucătorul celor de la FC Viitorul Constanța o să fie coleg cu Vladimir Screciu, mijlocașul în vârstă de 19 ani care a fost cumpărat de formația din Jupiler Pro League în iulie 2018 și pentru care belgienii au plătit 2.000.000 de euro Craiovei.

Nu este prima dată când Genk se arată interesată de Ianis Hagi. Telekomsport.ro anunța la finalul lunii iunie că belgienii sunt dispuși să plătească 10 milioane de euro pentru căpitanul Viitorului. Mai mult, Genk i-ar fi pregătit internaționalului român U21 un salariu anual în valoare de un milion de euro. Asta nu e tot! Belgienii i-au transmis lui Hagi că sunt dispuși să accepte o clauză prin care își iau angajamentul că Ianis va avea minimum de meciuri ca titular.

Tags: