Fotbal intern

George Ganea, transferat de Gică Hagi la rugămintea tatălui! Cum a ajuns fotbalistul de la CFR Cluj la Viitorul

07.03.2019 | 12:50
George Ganea, jucătorul de la Viitorul

În ultima zi a perioadei de transferuri, Viitorul a anunţat transferul lui George Ganea, de la CFR Cluj. Tânărul atacant nu a primit nicio şansă în Ardeal la echipa campioană şi şi-a căutat o echipă în perioada de iarnă la care să poată să evolueze. Însă nu a fost uşor să îşi găsească o formaţie din prima ligă, iar FANATIK a aflat că a fost nevoie şi de intervenţia tatălui său, fostul atacant al naţionalei, Ionel Ganea, ca el să continue în Liga 1 Betano.

George Ganea, transferat de Gică Hagi la rugămintea tatălui! Refuzat de FC Botoşani

FANATIK a aflat că Ionel Ganea s-a rugat în ultimele zile din perioada de transferuri de Gică Hagi să îl ia pe fiul său la echipă. Anterior, Ganea jr. a fost propus la FC Botoşani, însă Liviu Ciobotariu a spus că nu are nevoie de jucător. Astfel, atacantul a trebuit să se reorienteze şi a ajuns la Viitorul, un loc propice pentru dezvoltarea tinerilor jucători.

George Ganea a fost transferat definitiv pe 25 februarie de Viitorul Constanţa şi a semnat un contract valabil 3 ani şi 6 luni cu echipa constănţeană. Atacantul în vârstă de 19 ani poate avea parte de un nou început la echipa lui Hagi după ce AS Roma a renunţat prea uşor la el, cedându-l în vară gratis la CFR Cluj.

George Ganea, în momentul prezentării la CFR Cluj
George Ganea, în momentul prezentării la CFR Cluj

Ganea, şansă ratată la AS Roma!

Pentru Gheorghe Hagi, Ganea este un pariu, însă nu este unul costisitor. El nu a investit nimic în acest transfer, iar la Viitorul, Ganea va avea şansa să îşi arate valoarea chiar dacă nu a jucat până acum în Liga 1.

George Ganea a început fotbalul la Universitatea Cluj, de unde a făcut pasul la Rapid. După ce a marcat 3 goluri în 13 meciuri la echipa giuleşteană, Ganea a fost transferat de Virtus Entella. A urmat apoi transferul de senzaţie la AS Roma, însă romanii l-au cedat în această vară la CFR Cluj. La echipa campioană, românul nu a evoluat în niciun meci şi speră ca la Viitorul să fie echipa care să îl lanseze spre fotbalul mare.