Fotbal intern

George Țucudean, la un pas de un super transfer! Unde este dorit atacantul CFR-ului

14.01.2019 | 15:03
George Tucudean la un pas de un super transfer Unde este dorit atacantul CFRului

Atacantul CFR-ului, George Țucudean este la un pas de un super transfer! Vârful poate pleca de la CFR Cluj în această pauză competițională. Două formații din Rusia se luptă pentru semnătura jucătorului cu cele mai multe goluri marcate sezonul trecut în Liga 1 Betano. Rubin Kazan și FK Rostov vor să-și refacă ofensivele cu ajutorul românului. Trei milioane de euro ar urma să intre în conturile ardelenilor.

Este adevărat că George Ţucudean este căutat de mai multe cluburi din Europa. Rubin şi Rostov îl vor, dar până acum nu s-a făcut o ofertă scrisă pentru că nu s-au pus la punct bugetele. Oricum, mai e timp, în Rusia perioada de transferuri ţine mai mult decât în alte campionate. CFR Cluj vrea în jur de 2.5 – 3 milioane de euro pentru Ţucudean, a declarat Arcadie Zaporojanu pentru Pro Sport.

George Țucudean, la un pas de un super transfer! Jaime Penedo si George Tucudean in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, marti 4 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
George Țucudean a marcat trei goluri pentru echipa națională a României

George Țucudean, la un pas de un super transfer!

Pentru George Țucudean ar fi a treia experiență în afara României. Prima oară, atacantul a semnat cu gruparea belgiană, Standard Liege, după care a ajuns în Anglia, la Charlton. Șefii din Gruia își doresc și ei ca mutarea să fie realizată cât mai repede. FANATIK a scris în premieră că patronul echipei, Neluțu Varga nu mai vrea să investească niciun leu, drept pentru care conducerea trebuie să găsească o soluție financiară. De altfel, directorul sportiv al campioanei, Daniel Stanciu a şi declarat în trecut că aşteaptă cu interes oferta corectă în schimbul atacantului.

Am zis că este normal ca un jucător de talia lui George Ţucudean, care este cel mai bun fotbalist român în 2018, golgheter, câştigător al campionatului şi Supercupei, este normal să trezească interesul unor echipe din străinătate. În situaţia în care va veni o ofertă foarte bună pentru Ţucudean sau alt jucător, atunci o vom lua în calcul, spunea şi Daniel Stanciu.

  • 9 prezenţe are George Țucudean în tricoul echipei naționale a României