Fotbal international

Video. Germania, premieră istorică! Stindl aduce Cupa Confederaţiilor

UPDATE, ora 22:54 / Germania câştigă prima Cupă a Confederaţiilor din istoria ei. Unicul gol al finalei cu Chile a fost marcat de Stindl, în minutul 20 după o gravă eroare a lui Diaz. Doar...
03.07.2017 | 00:07
Video Germania premiera istorica Stindl aduce Cupa Confederatiilor

UPDATE, ora 22:54 / Germania câştigă prima Cupă a Confederaţiilor din istoria ei. Unicul gol al finalei cu Chile a fost marcat de Stindl, în minutul 20 după o gravă eroare a lui Diaz. Doar două ţări din Europa au mai câştigat Cupa Confederaţiilor: Danemarca (1995) şi Franţa (2001, 2003). Este al doilea trofeu major pentru Joachim Low la conducerea naţionalei Germaniei după ce a câştigat Campionatul Mondial din 2014. Julian Draxler a primit titlul de “Jucătorul turneului”, Claudio Bravo a fost ales portarul turneului în timp ce Timo Werner a câştigat “Gheata de Aur” cu 3 goluri marcate la Cupa Confederaţiilor. 

her


Germania – Chile 1-0 (Stindl 20) VEZI VIDEO

FINAL DE MECI! Germania câştigă prima Cupă a Confederaţiilor din istorie

Min. 90+2: chilienii se aruncă în atac cu toată echipa, dar nu au ocazii

Min. 90: Se anunţă 5 minute suplimentare

Min. 84: Ocazie uriaşă pentru sud-americani. Sagal trage peste poartă din 5 metri

Min. 72: Sanchez este blocat în momentul şutului. Şansă mare pentru chilieni

Min. 65: Decizie incredibilă a lui Mazic. Jara i-a dat un cot în gură lui Ginter, dar i-a acordat doar cartonaş galben, chiar dacă a revăzut faza cu ajutorul arbitrajului video

ssa

Start în repriza secundă!

PAUZĂ! Germania conduce cu 1-0 la pauză după golul lui Stindl. O repriză foarte disputată, cu ocazii multe de ambele părţi

Min 45: Nemţii ratează a 3-a ocazie uriaşă în ultimele 10 minute. Bravo este la post

Min. 40: După un început mai greu, Germania începe să pună stăpânire pe joc. Şutul lui Draxler trece puţin pe lângă

Min. 36: Ocazie uriaşă pentru Germania! Goretzka trage puţin pe lângă poartă

*Imaginea turneului: Ronaldo şi Maradona la Cupa Confederaţiilor

erreg

Min. 21: GOOOOOOOOOOOOOOOL Germania! Stindl deschide scorul pentru nemţi după ce a primit o pasă pe tavă, singur cu poarta goală. Greşeală uriaşă a lui Diaz  VEZI VIDEO

vx

Min 20: Chile are iniţiativa în prima repriză, iar sud-americanii ratează destul de multe şanse

Min. 14: Germania îşi arată colţii. Centrarea lui Kimmich este respinsă în corner de Aranguiz.

Min. 5: Chile ratează prima ocazie mare. Ter Stegen este la post

* Start în finala Cupei Confederaţiilor

ch

* Cele două echipe intră pe teren. Trofeul a fost adus de brazilianul Ronaldo

fwpof

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI SURSA 1

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI SURSA 2

chile

UPDATE, ora 20:20 / Marea finală de la Cupa Confederaţiilor are loc între Germania şi Chile.  Meciul va avea loc de la ora 21:00 pe stadionul Krestovsky din St. Petersburg.


UPDATE, ora 17:35 / Final de meci. Portugalia obţine locul 3 la Cupa Confederaţiilor după victoria împotriva Mexicului. Pepe şi Adrien Silva au marcat golurile lusitanilor. Ronaldo nu a evoluat în acest meci. 

De la ora 21:00 va avea loc finala mare de la Cupa Confederaţiilor între Germania şi Chile. Meciul poate fi urmărit LIVE pe FANATIK.RO.


PORTUGALIA-MEXIC 2-1 (Pepe 90+1, Adrien Silva 103 pen. / Neto 54 aut.) VEZI VIDEO

* Jimenez şi Semedo sunt eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene

Capture

Astăzi au loc ultimele partide la Cupa Confederatiilor, care se dispută în Rusia, gazda viitorului turneu final de CM din vara lui 2018. S-a ajuns în faza stabilirii podiumului la această ultimă ediţie din istoria Cupei Confederaţiilor. Din 2019 se intenţionează punerea în practică a noului proiect pentru Europa, cu echipe naţionale care vor juca la nivelul unor divizii continentale, în funcţie de clasamentul FIFA.

De la ora 15:00 se vor afla faţă în faţă, pentru locul 3, învinsele din semifinale, respectiv campioana Europei, Portugalia şi cea a Americii de Nord, Mexic. De la ora 21 se va juca finala dintre Chile şi Germania, o reeditare a partidei dusputată în faza grupelor şi încheiată nedecis, 1-1. Fiind ultima dată când se mai poate câştiga trofeul, evident că ambele echipe ţintesc să îl dobândească.

Ronaldo lipseşte de la ultimul meci din Cupa Confederaţiilor

Cristiano Ronaldo nu va juca finala pentru locul 3. Plecat acasă, cu acordul antrenorului Fernando Santos şi al oficialilor federaţiei, starul naţionalei lusitane a trimis un mesaj de încurajare coechipierilor, cerându-le ca împreună să obţină victoria. În tabăra mexicană este multă tensiune după usturătorul eşec din semifinala cu Germania. Cel care plăteşte toate oalele sparte este selecţionerul Osorio, acuzat că a construit o echipă cu jucători lenţi, depăşită de adversar la toate capitolele.

Germania si Chile vor juca pentru trofeu la Cupa Confederatiilor (2)

Germania şi Chile se vor bate pentru ultimul trofeu al Cupei Confederaţiilor. Tocmai ei, germanii, care au criticat existenţa acestei competiţii fără rost, care încarcă programul şi aşa bogat al jucătorilor, vor acum să câştige, chiar dacă au venit cu a doua echipă.

Deja sunt câţiva jucători care, prin evoluţiile lor, bat îndreptăţit la uşa lui Joachim Low pentru a deveni oameni de lot permanent, precum Demirbay, Werner sau Wagner. Chile e cu echipa cea mai bună, din care se desprinde clar clasa lui Alexis Sanchez şi nu puţini sunt cei care cred că echipa campioană a Americii de Sud e parcă mai omogenă decât adversara din finală.