News

Gest șocant al unui bărbat din Vaslui. A dat foc casei după o ceartă cu soția

Un bărbat din județul Vaslui a șocat întreaga comunitate după ce a dat foc casei. Inițial, acesta avusese o ceartă cu soția sa.
30.10.2023 | 09:37
Gest socant al unui barbat din Vaslui A dat foc casei dupa o cearta cu sotia
Un bărbat din Vaslui a dat foc casei unde locuia cu soția sa. De ce a recurs la acest gest șocant. Sursa foto: stiriest.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o ceartă cu soția sa, un bărbat din Vaslui a recurs la un gest extrem: a decis să dea foc casei. De la ce a pornit acest scandal dintre individ și partenera sa de viață.

Un bărbat din Vaslui a dat foc casei unde locuia cu soția sa. De ce a recurs la acest gest șocant

Acest grav incident petrecut în comuna Miclești a avut loc în weekend. Extrem de supărat pe faptul că soția nu îl mai ascultă, un bărbat de 60 de ani din localitatea vasluiană a pornit un scandal monstru cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, incidentul nu s-a soldat cu vreo agresiune fizică, ci cu o atmosferă extrem de încinsă. La propriu. Asta pentru că individul a decis să se răzbune într-un mod original. El a dat foc locuinței.

Extrem de speriată, femeia a sunat la 112 după ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de pompieri. Pompierii au luptat mai multe ore cu flăcările.

ADVERTISEMENT

În ciuda intervenției destul de prompte, au ars bunurile din două camere și o anexă, acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați, diverse produse textile și materiale plastice. A fost salvat doar acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, precum și o cameră de locuit.

În ceea ce-i privește pe cei doi locatari, femeia a reușit să fugă la timp. Soțul a ajuns la spital. Starea sa nu este însă una gravă, el fiind doar intoxicat cu fumul gros de la incendiu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Vaslui este recidivist

Presa locală notează că bărbatul din Vaslui și-a pregătit ultima sa faptă din timp. Asta pentru că avea deja în casă un bidon de benzină pe care-l cumpărase recent. Supărat pe soție, a stropit mobila din locuință și patul apoi a dat foc.

Astfel de fapte șocante ale individului nu uimesc lumea din zonă. În urmă cu câțiva ani, același bătrân a fost căutat de oameni prin pădure. Atunci, plecase de acasă și a amenințat că se duce să se spânzure.

ADVERTISEMENT

Sătenii din Miclești spun că este posibil ca el să aibă vreo boală moștenită. Asta pentru că și tatăl lui s-a sinucis aruncându-se în fântâna din curte, povestesc oamenii citați de Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT
Tags: