Life

Gestul făcut de soția lui Gabi Stângău după ce soacra sa acuzat-o că l-a uitat pe artist: „Omul meu bun”

Soția lui Gabi Stângău a făcut un gest emoționant în memoria soțului său la scurt timp după ce soacra sa a acuzat-o că l-a uitat.
25.04.2024 | 23:45
Gestul facut de sotia lui Gabi Stangau dupa ce soacra sa acuzato ca la uitat pe artist Omul meu bun
Ce a apărut la mormântul lui Gabi Stângău. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

La câteva zile după ce mama lui Gabi Stângău a acuzat-o pe Diana că l-a uitat pe artist, tânăra a făcut un gest emoționant pentru soțul său. A făcut asta special pentru mormântul cântărețului.

Gestul emoționant făcut de soția lui Gabi Stângău în memoria artistului

Gabi Stângău a murit în urmă cu două luni, într-un accident cu ATV-ul și a lăsat în urmă o familie îndurerată. În urmă cu numai două zile, mama cântărețului a acuzat-o pe Diana că l-a uitat pe fiul său.

ADVERTISEMENT

Tânăra, însă, a făcut un gest prin care a demonstrat cât de mult îl iubește, încă, pe regretatul artist. Vioara a fost a doua lui iubire, prin urmare, Diana Bernițan i-a dus la mormânt un aranjament floral sub forma instrumentului.

De asemenea, i-a dus și o inimă neagră, în mijlocul căruia i-a scris numele, pe care l-a așezat în în jurul crucii. A fotografiat totul și a publicat imaginile împreună cu un mesaj tulburător.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă florile pe care ți le aduc zi de azi, azi mi-am dorit să-ți aduc ceva mai special, așa că am decorat cea de-a doua ta iubire, vioara. Inima din jurul numelui tău ți-am adus-o pentru a fi înconjurat numai de iubire și gânduri bune. Exact așa cum îți place ție, omul meu bun! Cu tot dragul din lume, soția ta Diana”, a scris soția lui Gabi Stângău în mediul online.

diana gabi stângău aranjament floral cruce
Aranjamentele duse de soția lui Gabi Stângău la mormântul artistului.
Sursa foto: Facebook

Ce acuzații i-a adus mama cântărețului

În secțiunea de comentarii, oamenii au încurajat-o și i-au transmis să fie puternică pentru a trece peste moartea lui Gabi Stângău. „Nu trebuie să demonstrezi nimic, nimănui! Rămâi așa cum ești, puternică”,

ADVERTISEMENT

„Cine are ochi să vadă cât ești de DEDICATĂ soțului tău chiar și dincolo de moarte, va vedea câtă BUNĂTATE emani prin fiecare gest, cine nu, va caută mereu nod în papură! Îți doresc să fii puternică că și până acum și să nu te schimbi. Ești un EXEMPLU pentru noi TOȚI ! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe îngerul tău”, sunt o parte dintre comentariile primite.

În urmă cu câteva zile, mama lui Gabi Stângău a acuzat-o că l-a uitat pe artist și că nu are grijă de mormântul acestuia. Atunci, femeia a susținut că va face tot posibilul să-l aducă în satul natal.

ADVERTISEMENT

„A fost sora ta la tine, Ucă. Nu mai ai nici lumânări aprinse la mormânt, fain din partea lor. Te uită toți, Boțucu lui mama. Iartă-mă că te-am lăsat acolo. Te voi aduce acasă!”, spunea mama lui Gabi Stângău.

ADVERTISEMENT