Life

Getuța Sterp, primele poze în rochie de mireasă! Cum s-a îmbrăcat mama Geta. Șefa familiei, de nerecunoscut!

Au apărut imagini cu rochiile purtate de Getuța și mama Geta în ziua nunții mezinei familiei Sterp! Rochia de mireasă a Getuței e una simplă!
02.10.2022 | 15:36
Getuta Sterp primele poze in rochie de mireasa Cum sa imbracat mama Geta Sefa familiei de nerecunoscut
Geta Sterp și soțul ei au spus deja „Da!”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A apărut prima imagine cu Geta Sterp în rochie de mireasă. Fericitul eveniment din viața familiei interpretului de muzică de petrecere Culiță Sterp are loc în Țara Hațegului, azi, 2 octombrie.

Getuța Sterp, prima imagine în rochie de mireasă

Culiță a postat o poză în care apare alături de fratele său, Iancu, și Getuța, îmbrăcată în rochia albă. Cei doi o pupă pe cea mai nouă mireasă a familiei, iar aceasta este vizibil emoționată, fericită din cale-afară!

ADVERTISEMENT

Așa cum dezvăluia Ileana Sterp de curând, Geta a ales o ținută simplă, albă, dar elegantă în același timp. Cu 24 de ore înainte de cununia religioasă, Ileana a afirmat că este mândră de alegerea pe care a făcut-o sora ei, făcând ieri câteva dezvăluiri despre ținută.

„Îi frumoasă rochia. Îi simpluță și frumoasă. Nu din aia încărcată”, a declarat Ileana, sugerând că Getuța și-a dorit să nu aibă prea multe accesorii sau zorzoane pe ea.

ADVERTISEMENT

Primele persoane care au ținut să îi transmită gânduri frumoase Getuței au fost chiar frații ei, Iancu și Culiță. Pe imaginea postată pe Instastory de artist, acesta a ținut să îi ureze surorii sale o viață frumoasă alături de soțul ei, Sebastian.

geta sterp rochie
Stânga: Ileana a arătat fugitiv, ieri, rochia de mireasă a surorii sale. Dreapta: azi, Getuța, însoțită de cei doi frați. Foto: YouTube/ Instagram
geta sterp
În poza publicată de Ileana pe Instagram se vede mai bine rochia Getuței. În dreapta apare și mama Geta, care e de nerecunoscut. Foto: Instagram

Mama Geta, în verde smarald

„Casă de piatră, frumusețea noastră! Nu îmi găsesc cuvintele acum, dar revin”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT

O ținută aparte are și mama Geta, șefa clanului Sterp! Mama fraților deveniți adevărate vedete în ultimii 3 ani s-a coafat și machiat și e de nerecunoscut! Femeia a îmbrăcat o rochie verde smarald, lungă, cu mânecile transparente.

În imaginea publicată de Ileana, în care apare și mama Geta, aceasta ține o poșetă neagră în mână și râde cu gura până la urechi.

ADVERTISEMENT

Nașii de cununie ai Getuței sunt sora și cumnatul ei, Ileana și Daniel Aloman. Multe persoane din mediul online se miră de ce au ales cei doi să facă nunta într-o zi de duminică. E bine, sunt cel puțin două motive: sâmbătă, pe 1, a fost sărbătoare, iar familia ține foarte mult la superstiții.

Apoi, tot ieri noaptea, Culiță a fost ocupat cu cântările, având evenimente prin țară, deci nu putea fi prezent în două locuri în același timp.

 

 

ADVERTISEMENT