News

Gheorghe Dincă a fost amantul unei judecătoare din Caracal. Dezvăluirea a fost făcută de unchiul Alexandrei

01.08.2019 | 15:15
Gheorghe Dinca a fost amantul unei judecatoare din Caracal Dezvaluirea a fost facuta de unchiul Alexandrei

Gheorghe Dincă, omul care a șocat și revoltat întreaga opinie publică după ce a sechestrat, răpit și, cel mai probabil ucis două tinere de 15, respectiv 18 ani, a avut parte de-a lungul timpului de o viață amoroasă tumultoasă. Mai mult decât atât, printre cuceririle mecanicului auto de 66 de ani din Caracal se numără și o judecătoare din oraș.

Criminalul din Caracal a fost amantul unei judecătoare. Dezvăluirea lui Alexandru Cumpănașu

Anunțul a fost făcut chiar de Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele care s-au numărat printre victimele monstruosului criminal, într-un interviu acordat recent. În plus, președintele Coaliției Naționale Pentru Modernizarea României susține că respectiva magistrată, a cărei identitate nu a dorit să o dezvăluie pentru moment, se numără printre membrii unei organizații complexe din județul Olt.

A fost amantul unei judecătoare din Caracal, care la rândul ei a fost parte dintr-un anturaj extrem de complex, dintr-un grup din Caracal și județul Olt care acum se află în foarte multe funcții importante din România”, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere care au căzut victime criminalului din Caracal. Sursa foto: ziuadeiasi.ro
Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere care au căzut victime criminalului din Caracal. Sursa foto: ziuadeiasi.ro

Gheorghe Dincă ar avea legături cu polițiști și interlopi din Caracal

Totodată, în peisajul mediatic au circulat o serie de zovnuri potrivit cărora în telefonul lui Gheorghe Dincă ar fi fost descoperite mai multe nume ce aparțin unor polițiști și interlopi din Caracal, asupra cărora planează suspiciuni de trafic de persoane. Chestionat pe marginea acestui subiect, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în urmă cu patru luni, nu a dorit să ofere prea multe detalii, însă a confirmat că informațiile respective le-au ajuns la cunoștință.

O parte din aceste informații le cunoșteam și noi, însă nu pot să spun care. Vrem să vedem dacă organele de drept le verifică și nu se vor face că se uită în altă parte. Atâta timp cât ancheta este desfășurată de aceleași persoane cercetate procedural, este o inepție”, a explicat omul care reprezintă familia Luizei în acest dosar.