News

Gheorghe Dincă, audiat și în cazul Alexandrei Goghez. Cum a fost găsită fata, în urmă cu patru ani

27.08.2019 | 14:38
Gheorghe Dinca audiat si in cazul Alexandrei Goghez Cum a fost gasita fata in urma cu patru ani

Gheorghe Dincă a fost audiat și în cazul Alexandrei Goghez, fata găsită decapitată într-un parc din Craiova. Astfel, procurorul-șef al DIICOT, Felix Banilă, a declarat că procurorii nu exclud varianta existenței unei a treia victime ale lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost audiat și în cazul Alexandrei Goghez, fata decapitată în parcul Romanescu

criminalul din caracal a mărturisit în fața procurorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă nu a spus nimic despre tânăra găsită moartă în parcul Romanescu, din Craiova. Potrivit Antena 3, anchetatorii i-au pus întrebări și cu privire la cazul de acum patru ani, atunci când Alexandra Goghez a fost găsită decapitată în parcul din Craiova. Gheorghe Dincă a negat însă legătura cu acest caz.

În urmă cu câteva săptămâni, în spațiul public au apărut informații care spuneau că telefonul după care Alexandra Măceșanu a sunat la 112 ar fi aparținut chiar fetei ucise acum 4 ani în Craiova, însă procurorii nu au vorbit despre acest aspect.

Gheorghe Dincă audiat și în cazul Alexandrei Goghez
Gheorghe Dincă audiat și în cazul Alexandrei Goghez

Alexandra Goghez, suspectată de polițiști că a fugit cu un băiat

Alexandra Goghez avea 17 ani și lucra pe timpul verii la o terasă din parcul Romanescu. Într-o seară și-a terminat tura în jurul oreo 12 noaptea, apoi a plecat la un unchi de-al ei, care locuia în localitate, însă a ales un alt drum, mai puțin luminat, însă mai scurt.

Fata nu a mai ajuns niciodată la unchiul ei, fiind dată dispărută. Mama Alexandrei Goghez, încă în stare de șoc, a declarat că în momentul în care a mers la poliție să raporteze dispariția fiicei sale, un polițist i-a spus să stea liniștită că poate a plecat cu vreun băiat, însă realitatea era cu totul alta.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.