News

Gheorghe Dincă, o nouă serie de audieri! Procurorii DIICOT discută cu „monstrul din Caracal”

05.09.2019 | 10:51
Gheorghe Dinca o noua serie de audieri Procurorii DIICOT discuta cu monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă trece printr-o nouă serie de audieri! Principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central și dus direct la DIICOT. Mai mult de atât, un specialist pregătit de FBI, care a pătruns în mintea lui Gheorghe Dincă, susține că se poate schimba cursul anchetei în cazul Caracal în orice moment. Dorin Dumitran nu a ezitat și a analizat comportamentul și gesturile suspectului de crimă pentru a afla dacă exista şi alte victime în afară de Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă, o nouă serie de audieri!

Profiler-ul Poliţiei Române are acum misiunea de a face profilul psihologic al „monstrului din Caracal”. Acesta trebuie să afle ce anume l-ar fi putut determina să fie atât de violent, dacă a minţit sau nu când a vorbit despre ororile din casa lui din Caracal şi dacă a făcut sau nu alte victime. Conform primelor informații, ofițerul Dorin Dumitran a fost alături de Gheorghe Dincă din prima zi de anchetă.

Acesta s-a aflat printre ceilalți anchetatori, însă nu a intervenit niciodată, nu a pus nicio întrebare, ci doar a stat și l-a observat pe Gheorghe Dincă, de la distanță. Totul pentru a înțelege cine este Gheorghe Dincă și care sunt pasiunile sale ascunse. Astfel, urmează acum să i se facă o analiza comportamentală și să se stabilească dacă avea discernământ în momentul în care a comis crimele mărturisite.

Gheorghe Dincă, o nouă serie de audieri! Gheorghe Dincă
Gheorghe dincă va fi analizat și de un specialist pregătit de FBI. Sursa foto – facebook

Procurorii DIICOT discută cu „monstrul din Caracal”

Mai mult de atât se urmărește să se știe dacă Dincă minte în continuare sau spune adevărul. Vă reamintim că acesta a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Între timp, anchetatorii au găsit o cutie cu cercei în casa „monstrului din Caracal”.

Oamenii legii care au scotocit fiecare colț din curtea lui Gheorghe Dincă au găsit o cutie pe care scria “Pietre”. Cutia se afla la parterul casei, în atelierul bărbatului, printre unelte de tot felul pe care acesta le păstra acolo de ani de zile. Cerceii ar putea fi o nouă pistă pentru poliţişti în tentativa de a afla adevărul despre crimele de la Caracal.