Fotbal intern

Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu după calificarea României în semifinale la Euro: “El e obișnuit cu pistolarii prin Grecia!”

25.06.2019 | 09:40
Gheorghe Hagi atac devastator la Razvan Lucescu dupa calificarea Romaniei in semifinale la Euro El e obisnuit cu pistolarii prin Grecia

România a remizat cu Franța, scor 0-0, și a câștigat grupa C de la Campionatul European de Tineret. “Tricolorii mici” s-au calificat în semifinalele competiției și vor juca împotriva Germaniei, joi, de la ora 19:00. Imediat după meci, Gheorghe Hagi a avut un atac devastator la Răzvan Lucescu, după ce antrenorul lui PAOK ar fi spus că această națională nu este o generație și doar 5-6 jucători vor ajunge să joace și la naționala mare. 

Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu: “Să se ducă la pistolarul lui de la PAOK”

“Regele” nu l-a iertat pe Răzvan Lucescu și a spus că nu știe ce înseamnă să crească o generație: “Apropos de ceea ce a spus Răzvan Lucescu, că nu e o generație. Ba da, este o generație. Probabil el nu știe ce înseamnă să construiești o generație. Să se ducă el la pistolarul lui de la PAOK. Am avut generație în 70, 80, în 90, care ne-a dus la turnee finale. Lui nu îi convine probabil să spună că e o generație. Ceea ce a spus este ceva grav.

O echipă înseamnă o generație. Din punctul meu de vedere, Răzvan a făcut o greșeală gravă, să nu recunoști o generație. Cum să nu fie deranjat? E deranjat. Domnilor, generații au fost. Taică său cu Dobrin în 70, Dinamo și Steaua în 80, și naționala în anii 90. Dar el este obișnuit cu pistolarii din Grecia. Cum să ataci niște copii. Ce, sunt 5-6 copii? Sunt o generație. Uite că joacă o semifinală de Euro. Am rămas tablou când am citit. Contează mai mult PAOK, pistolarii, pistoalele. 

Există o generație foarte talentată care va trage după ea cealaltă generație. Și așa se va naște o echipă mai bună ca a noastră. Visăm, dar nu putem să vorbim așa. Oameni de fotbal, antrenori, să vorbească așa. E greu cu construitul jucătorilor tineri. Taică său a făcut-o foarte bine. El știe ce înseamnă să construiești o generație. Răzvan e mai pragmatic, a câștigat campionatul. Am văzut că el critică fotbalul românesc. Să văd că vine să facă ceva pentru fotbalul românesc, să lase pistolarii”, a spus Hagi la Telekomsport.

Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu după calificarea României în semifinale la Euro El e obișnuit cu pistolarii prin Grecia!
Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu după calificarea României în semifinale la Euro El e obișnuit cu pistolarii prin Grecia! FOTO: Ivan Savvidis, în momentul în care intră cu pistolul pe teren în meciul PAOK – AEK Atena

Gică Hagi a spus că acest rezultat trebuie să le închidă gura celor care spun că liga națională nu este valoroasă și a arătat cu degetul spre selecționerul Cosmin Contra: “Rezultatul de azi a închis gura unora care spun că Liga 1 nu e valoroasă. Cei care au spus asta să stea acasă. Cred că și selecționerul a spus-o. Din păcate. A greșit grav. Să nu se vorbească înainte, gratuit și special. Știu că doare, e realitatea”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu după calificarea României în semifinale la Euro El e obișnuit cu pistolarii prin Grecia! (3)
Gheorghe Hagi, atac devastator la Răzvan Lucescu după calificarea României în semifinale la Euro El e obișnuit cu pistolarii prin Grecia! FOTO: Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis

România este pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de Tineret. “Tricolorii” joacă joi, de la ora 19:00, împotriva Germaniei la Bologna. În cealaltă semifinală se întâlnesc Spania și Franța, de la ora 22:00.

  • 2 ani a fost Răzvan Lucescu selecționerul României
  • 125 de selecții a avut Gică Hagi pentru România