Fotbal international

Ghid inedit pentru fanii lui Celtic care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj: “Atenţie la hoţi şi la fetiţele care cer băutură”

07.08.2019 | 14:01
Ghid inedit pentru fanii lui Celtic care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj:
Ghid inedit pentru fanii lui Celtic care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj

Fanii lui Celtic au primit un ghid inedit pentru cei care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj. Cele două formaţii se vor duela miercuri, de la ora 21:00, în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar câţiva suporteri ai campioanei Scoţiei vor veni în Gruia.

Clubul fanilor lui Celtic în România, ghid inedit înainte de turul cu CFR Cluj

Înainte de turul cu CFR Cluj, suporterii scoţienii au primit un ghid inedit din partea clubului fanilor lui Celtic în România. Cu şase puncte clare, cei care vor face deplasarea în Gruia trebuie să fie atenţi la hoţi, la fetiţele care cer băutură prin baruri, dar şi la forţele de ordine.

“La cinci ani de la meciul cu Astra Giurgiu din Europa League, Romania CSC (Romania Celtic Supporters Club) abia aşteaptă să vă primească, de această dată într-un oraş mult mai frumos, Cluj. Pentru toţi cei care vor fi la prima vizită în România, ne-am gândit să vă oferim câteva informaţii locale şi sfaturi”, sunt primele cuvinte din ghidul fanilor români ai lui Celtic.

Ghid inedit pentru fanii lui Celtic care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj
Ghid inedit pentru fanii lui Celtic care fac deplasarea la turul cu CFR Cluj

Cele şase puncte importante pentru fanii lui Celtic care vin în Cluj

“1. O liră este puţin peste 5 lei. Ratele de schimb sunt foarte bune la centrele de schimb valutar din oraş, mai bune decât în aeroport sau la bănci. O halbă de bere costă între 1,50 şi 2,50 de lire. Dacă puteţi, întrebaţi de nota de plată.

2. La capitolul băutură. Este interzis consumul de alcool şi puteţi primi o amendă mare.

3. În altă ordine de idei, Jandarmeria Română caută mereu o scuză să lovească oameni. Nu sunt foarte inteligenţi, vor considera că toţi sunteţi englezi şi vor trage concluzii pe ideea asta. Este bine să-i evitaţi şi să nu le daţi motive să vă oprească. 

4. CFR Cluj şi U Cluj au o rivalitate puternică, aşa că nu vă sugerăm să faceţi schimb de eşarfe sau fulare cu fanii celor două echipe. Dacă aţi făcut schimb, nu le purtaţi dacă ieşiţi noaptea prin oraş.

5. Luaţi doar taxiurile care au licenţă şi cereţi să pornească aparatul. Un drum de la aeroport până în centru ar trebui să coste 6-7 lire.

6. Fiţi atenţi la hoţii de buzunare şi la fetiţele locale care apar şi cer o băutură. Dacă nu cumva eşti Stuart Armstrong (n.r. fost mijlocaş al lui Celtic în perioada 2015-2018), ele deja au pus ochii pe portofelul tăi şi nu sunt atente la chipul tău cioplit. Numărul pentru urgenţe este 112. Românii sunt prietenoşi şi puşi pe distracţii”, sunt informaţiile primite de fanii lui Celtic înainte de turul cu CFR Cluj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri