Life

Ce îți aduce ghinion în viață, în funcție de zodie

01.04.2021 | 18:30
Ce iti aduce ghinion in viata in functie de zodie
Află ce îți aduce ghinion în funcție de zodie. Foto: gamingzion.com
ADVERTISEMENT

Află ce îți poartă ghinion de-a lungul vieții, în funcție de zodia în care te-ai născut! Există o serie de superstiții legate de fiecare nativ, iar unele sunt de-a dreptul interesante și cu siguranță nu ți-au trecut niciodată prin cap!

Berbecii trebuie să se ferească de jocul cu focul. Acești nativi trebuie să evite pietrele sau pietricelele, deci dacă merg într-o vacanță exotică și vor să aducă în rucsac anumite pietre din zone arheologice spectaculoase, ar face bine să renunțe la această idee!

ADVERTISEMENT

Taurilor le aduce ghinion oglinda spartă. Se spune că Taurii care se privesc în cioburile sparte ale oglinzii nu vor avea niciodată o familie unită și fericită. E recomandat să măture repede cioburile fără să se uite în bucățile de oglindă.

Ce îți poartă ghinion în viață, în funcție de zodie

Gemenii nu au deloc noroc dacă se întorc în casă în caz că au uitat ceva sau pornesc la drum fără umbrelă deși dau semne de ploaie.

ADVERTISEMENT

Racilor sunt ghinioniști dacă o pisică neagră le taie calea de cel puțin două ori, așa că ar trebui să plece pe cealaltă parte a drumlui ori să se întoarcă.

Leii nu sunt ghinioniști de fel, dar există și pentru ei anumite situații care îi pot da peste cap. Trebuie să aibă mare grijă la obiectele, accesoriile pe care le poartă: să nu aibă cruciulița întoarsă pe dos, lănțișorul, broșa sau amuleta.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să stea departe de locurile părăsite, de bufnițe și de corbi. Se spune că acestea anunță necazuri în viețile lor.

Scorpionii nu trebuie să se poarte urât cu animalele

Balanțele sunt ghinioniste atunci se bucură de nereușitele celorlalți. Știți, talerele… Universul echilibrează totul!

ADVERTISEMENT

Scorpionii au ghinion dacă înjură de bună dimineață sau se poartă urât cu cei mici ori cu animalele. E suficientă și o privire urâtă.

Săgetătorii au ghinion de fiecare dată când ies din casă fără un leu în buzunar.

Capricornii au ghinion dacă dau foc, distrug sau rup anumite obiecte după miezul nopții, iar Vărsătorii sunt pândiți de ghinion dacă omoară din greșeală buburuze, furnici sau melci ori calcă în picioare anumiți boboci de flori.

A scăpa supa pe jos sau, în general, farfuria ori oala cu mâncare este semn de ghinion pentru Pești.

 

ADVERTISEMENT
Tags: