Fotbal intern

Gică Hagi: “Ce trebuie să facă Ţîru? Să se îmbete ca Nedelcearu?”

12.05.2018 | 10:28
Gica Hagi Ce trebuie sa faca Tiru Sa se imbete ca Nedelcearu

Gică Hagi a făcut ravagii la cofnerinţa de presă de după meciul Viitorului cu Poli Iaşi.

Deranjat de selecţia făcută de Cosmin Contra pentru amicalele României cu Chile şi Findalnda, Gheorghe Hagi l-a pus la zid pe Ionuţ Nedelcearu, care a băut în avion pe când era convocat la naţionala de tineret şi spune că Bogdan Ţîru trebuia chemat în locul acestuia: “Băi, băieţilor, Gane, Mihalcea, voi înţelegeţi fotbal? Voi aţi câştigat ceva? Ce vedeţi când vă trimite Contra? A început campionatul, pase de gol şi goluri

Gică Hagi: “A jucat de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat”

Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat.

L-au adus pe Moţi, a stat două săptămâni şi nu a jucat un minut. Jucător de 33 de ani. Cu tot respectul, că ştie că-l stimez, dar ce a făcut două săptămâni acolo? A căpătat experienţă? Iar pe Ţîru îl laşi la Constanţa. Şi ne aruncaţi în faţă că întineriţi echipa”, a spus Gică Hagi.