Fotbal intern

Gică Hagi, laude pentru puștii săi după Viitorul – Dinamo 5-0: ”M-au surprins total”

16.07.2019 | 00:07
Gica Hagi laude pentru pustii sai dupa Viitorul  Dinamo 50 Mau surprins total

Antrenorul Gică Hagi i-a lăudat pe puștii săi după meciul Viitorul – Dinamo 5-0, din prima etapă a Ligii 1. ”Regele” a dezvăluit că a fost surprins de jocul bun prestat de formația sa și crede că jocul a fost câștigat datorită omogenității.

Gică Hagi, laude pentru puștii săi după Viitorul – Dinamo 5-0: ”Nu mă așteptam la un asemenea joc”

”Partea frumoasă e că stadionul a fost plin. Noi am jucat un fotbal bun și am început cum trebuie. M-a surprins total felul în care au interpretat jocul băieții mei. Am știut că Dinamo se închide bine pe centru și i-am atacat pe flancuri. Îmi era teamă de acest meci, deși echipa a arătat bine în Supercupă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Cred că Viitorul arată că are omogenitate mult mai mare față de celelalte echipe”, au fost laudele lui Gică Hagi după meciul Viitorul – Dinamo 5-0.

”Cred că De Nooijer a fost cel mai bun de pe teren, vedem ce va fi în viitor, dar eu mă gândesc să facem o surpriză mare în Europa. Vreau să păstrez acest lot în continuare. Iancu mi-a plăcut fizic cum arăta la Călărași și l-am vrut înapoi. El a fost puțin reticent la început, dar am știut pe cine să pun să vorbească cu el. Nu aveam nicio informație despre Dinamo, dar a arătat bine, doar că noi am jucat mult mai bine ca ei ca echipă. Jocul l-am câștigat prin omogeninitate. O văd bine pe Dinamo în viitor”, a mai spus Hagi la finalul întâlnirii.

FC Viitorul a învins Dinamo, scor 5-0, în prima etapă a Ligii 1. Meciul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute  în repriza a doua, după ce fanii dinamoviști au intrat pe teren.