Fotbal intern

Gică Hagi le pune pofta în cui lui Gigi Becali și Mihai Rotaru: ”Doar Drăguș poate pleca! Are ofertă de afară”

28.07.2019 | 23:32
Gica Hagi le pune pofta in cui lui Gigi Becali si Mihai Rotaru Doar Dragus poate pleca Are oferta de afara

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, le pune pofta în cui lui Gigi Becali și Mihai Rotaru, după victoria din meciul cu FC Hermannstadt, scor 3-2, în etapa a treia a Ligii 1. Finanțatorul FCSB-ului a anunțat în mai multe rânduri că este interesat de fundașul stânga Bradley de Nooijer, în timp ce oltenii îl doresc pe fundașul central Virgil Ghiță.

Gică Hagi le pune pofta în cui lui Gigi Becali și Mihai Rotaru: ”Nu știu de nicio ofertă”

”Important e că am câștigat meciul în fața unei echipei cu multă experiență. I-am felicitat pe jucători pentru acest joc. Avem 9 puncte, acum așteptăm meciul de joi și sperăm să facem ceva important. Avem portari mulți, meciul următor îl veți vedea pe Căbuz. Tordai ne-a salvat la 2-1, dar la portari greșelile se văd. Jucăm acasă cu Gent, trebuie să marcăm 4 goluri și să luăm doar unul, este posibil. Avem speranță, deși la ce bugete au ei acolo este foarte greu. Sunt mulțumit de echipă în seara asta, de efortul jucătorilor. Nu știu de nicio ofertă făcută de Craiova pentru Ghiță. El nu pleacă, va trebui să mai joace cel puțin un an cu noi. Și De Nooijer va rămâne, doar o ofertă foarte bună de afară să schimbe lucrurile. Singurul care poate să plece acum este Drăguș, care a făcut multe lucruri bune pentru noi. Dar nu în țară, doar afară. Drăguș are ofertă de afară”, a declarat Gică Hagi, care astfel le pune pofta în cui lui Gigi Becali și Mihai Rotaru.

Virgil Ghita marcheaza un gol de langa Florin Bejan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 25 mai 2019.
Virgil Ghita marcheaza un gol de langa Florin Bejan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 25 mai 2019.

Fundașul Bogdan Țîru a afirmat că pentru Viitorul principalul obiectiv îl reprezintă Liga 1: ”O victorie muncită. Am depus un efort mare în Belgia în urmă cu trei zile, dar știam că Liga 1 rămâne pe primul plan și ne-am concentrat bine la acest meci. Relațiile de joc sunt bune, dar am avut unele probleme în prima repriză. Însă, în repriza a doua ne-am descătușat. Mă bucur că îmi pot ajuta echipa cu golurile mele, dar important e să câștigăm”.

”În partea a doua am intrat mai motivați”

Atacantul Andrei Ciobanu a dezvăluit ce le-a spus Hagi la pauza meciului cu Hermannstadt: ”Mă bucur foarte mult că am marcat, așteptam de mult acest gol. Am zis să dau la poartă, am încercat și a intrat. Joi sperăm să dăm goluri și să ne calificăm. Prima repriză nu prea au mers lucururile, nu am avut combinațiile noatre în atac. În partea a doua am intrat mai motivați. La pauză, domnul Hagi ne-a spus să avem încredere în noi”.

Viitorul a învins Hermannstadt, scor 3-2, în etapa a treia și a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii 1.