Fotbal intern

Gică Hagi, mesaj tulburător după moartea lui Ilie Balaci: “Sunt bulversat! A fost un om la fel de mare ca și talentul său!”

21.10.2018 | 13:41
Gica Hagi mesaj tulburator dupa moartea lui Ilie Balaci Sunt bulversat A fost un om la fel de mare ca si talentul sau

Fotbalul românesc plânge moartea lui Ilie Balaci (62 de ani), iar Gheorghe Hagi se alătură numelor uriașe care și-au exprimat tristețea la primirea acestei vești. Mesajul tulburător al “Regelui” despre “Prințul din Bănie” arată încă o dată că fotbaliștii uriași au și suflete uriașe.

Hagi a ales să transmită gândurile sale prin intermediul unei rețele de socializare, atașând cuvintele pline de încărcătură emoțională unei poze alături de marele Balaci. O imagine care va intra pe veșnicie în patrimoniul fotbalului românesc.

Gică Hagi, îndurerat de dispariția lui Ilie Balaci: “Odihnește-te în pace!”

Antrenorul celor de la Viitorul a primit cu stupoare vestea că uriașul fotbalist al Craiovei Maxima a decedat. Gheorghe Hagi a decis să își transmită regretele prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

Mesajul este scurt, dar extrem de înduioșător. “Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a spus Gică Hagi.

Mesajul postat de Gică Hagi pentru Ilie Balaci

Apoi, Hagi a completat mesajul printr-un comunicat oficial dat de cei de la Viitorul: “Regret nespus. Este o veste teribilă care practic m-a șocat, sunt bulversat total. O pierdere enormă pentru fotbalul românesc, pentru toți cei care l-am cunoscut, pentru toți suporterii români. A fost un exemplu pentru noi toți, pentru generații de jucători, un om la fel de mare ca și talentul său. Transmit sincere condoleanțe familiei, să aibă putere să depășească acest moment incredibil. Dumnezeu să-l odihnească“, a spus Gheorghe Hagi.

La fel de trist este și Gică Popescu: “Zbor lin!”

Gică Popescu, un alt simbol al Olteniei și pilon al Generației de Aur alături de Gică Hagi, era extrem de trist de moartea celui care a fost Ilie Balaci. Tot prin intermediul internetului și-a luat adio și cumnatul lui Hagi de la uriașul star al Craiovei Maxima: “Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor. Zbor lin, înger al Universității”, a postat Gică Popescu.

Mesajul apărut pe pagina de Facebook a lui Gică Popescu după moartea lui Ilie Balaci. Postarea Baciului
Mesajul apărut pe pagina de Facebook a lui Gică Popescu după moartea lui Ilie Balaci