Fotbal intern

Gică Hagi, o nouă ieșire nervoasă: „Vreți să mă scoateți din fotbal?”

27.08.2018 | 00:02
Gica Hagi o noua iesire nervoasa Vreti sa ma scoateti din fotbal

Gică Hagi s-a supărat din nou pe oamenii din presă, după discuțiile care au apărut în jurul naționalizării lui Harlem Gnohere. „Regele” a avut ieșirea nervoasă după înfrângerea suferită de echipa sa, Viitorul Constanța, în fața celor de la FCSB, scor 1-4.

Întrebat de foștii săi elevi, care acum joacă la FCSB, Hagi a răbufnit: „Nu știu să spun, vă las pe dumneavoastră să vorbiți de Florinel Coman, ce rost are ce zic eu? Vă las pe voi ziariștii să vorbiți, aveți interesul vostru, să mă stricați cu toți, să mă certați cu toată lumea. Nu are rost. Eu o să îmi văd aici cât pot să fac, câte lucruri încerc să fac, pentru că iubesc fotbalul și după aceea vă las pe voi să analizați să vorbiți, să spuneți ce doriți.”

Gică Hagi, ieșire nervoasă după discuțiile privind naturalizarea lui Gnohere

Hagi a continuat apoi: „Atât de departe ați ajuns, să inventați atacuri. Vreți să mă scoateți din fotbal? Eu am intrat în fotbal să muncesc mult, să creeze niște jucători. Aveți un obiectiv frumos, bravo vouă, dar nu o să vă mai răspund la nimic. Am văzut, e o părticică a României care nu mă vrea aici. Ok. Asta e. O să muncesc în continuare chiar dacă sunt unii care creează titluri, invenții, pentru că de multe ori sunt pertinent să îmi dau cu părerea. Mă provocați ca să căutați scandal, vom vedea. O să mă uit eu acum la toți, cum o să meargă. Eu nu mai vorbesc nimic, fiindcă nu are rost”.

Într-un final, a lăsat de înțeles de ce este supărat. Este vorba de modul în care s-au interpretat declarațiile sale cu privire la posibila „naturalizare” a atacantului celor de la FCSB, Harlem Gnohere:  „Să vină să naționalizeze România câți jucători doresc. M-au întrebat despre naționalizări și eu am zis „păi eu îl am pe Drăguș care e român și nu trebuie naturalizat”. Am zis-o în glumă și a sărit toată lumea pe mine că am ceva cu „Bizonul”, apoi mi s-a spus că am ceva cu Postolachi, cu Contra, cu Federația.”

Tags: