Stiri sportive

Gigi a turbat în puşcărie! “Tu o să fii SIFONACHE al meu”

Gigi Becali s-a săturat! De o bucată de timp, finanţatorul Stelei primeşte o sumedenie de mesaje la Poarta Albă, din care află, cu stupoare, că antrenorii secunzi ai roş-albaştrilor se...
09.10.2014 | 00:13
Gigi a turbat in puscarie Tu o sa fii SIFONACHE al meu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a săturat! De o bucată de timp, finanţatorul Stelei primeşte o sumedenie de mesaje la Poarta Albă, din care află, cu stupoare, că antrenorii secunzi ai roş-albaştrilor se calcă, la greu, pe bătături. Enervat la culme, că şi-aşa are atîtea pe cap în spatele gratiilor, Gigi a pus piciorul în prag. În acest sens, el a desemnat o persoană din club care, timp de trei săptămâni, să-i monitorizeze pe oamenii din staff-ul lui Costel Gâlcă, iar apoi să-i prezinte raportul.

Costel Gâlcă are unul dintre cele mai numeroase staff-uri din Liga I. După ce în Ghencea a venit Oscar Brau Perez, un alt spaniol lîngă preparatorul fizic Julian Jimenez, numărul oamenilor din subordinea fostului internaţional a ajuns la 12, cu toate că au plecat, între timp, Radu Paligora, Horea Codorean şi Iulian Mircea. Toate bune şi frumoase, numai că, de la o bucată de timp, fricţiunile între ei sînt la ordinea zilei. Chiar dacă Nicolae Dică a dat asigurări, printr-un comunicat, că între el şi Costel Gâlcă totul este ok, FANATIK.RO a aflat că lucrurile nu stau chiar aşa. Mai mult, cei trei antrenori secunzi ai clubului din Ghencea au început să se “lucreze”, iar Gigi Becali a aflat.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu se potolesc cu prostiile, în iarnă pleacă unul cîte unul”

Concret? Finanţatorul roş-albaştrilor s-a tot săturat să audă în ultimul timp plîngeri venite din partea apropiaţilor săi despre activitatea antrenorilor secunzi.  Astfel, latifundiarul din Pipera a luat o decizie care probabil îi va surprinde pe membrii staff-ului lui Gâlcă.

Tată, ce se întîmplă cu băieţii ăia din staff? Mi se tot transmite că Dică nu face, că se tot plînge că nu a fost luat la Kiev, că Roşu nu ştie nimic, că nu are personalitate, că Uzunea e omul nu ştiu cui, că ala toarnă despre el… Ce este debandada asta?! De asta am acceptat eu să aibă Costel în staff 12 sau 13 oameni? Să se mănînce între ei? Te rog să îmi faci un raport complet, ca să ştiu şi eu cu ce se ocupă fiecare dintre ei la Steaua. Dacă nu se potolesc şi mă mai anunţă oamenii mei că aştia nu se înţeleg, atunci în iarnă o să plece unul cîte unul. Vreau raportul în maximum trei săptămîni. Tu o să fii sifonache al meu!”, l-a anunţat Gigi Becali pe unul dintre oamenii săi de încredere din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Staff-ul Stelei

Antrenor principal – Costel Gâlcă

Antrenor secund – Dumitru Uzunea

Antrenor secund – Laurenţiu Roşu

Antrenor secund –  Nicolae Dică

Antrenor cu portarii – Ştefan Preda

 Preparator fizic – Julian Jimenez

Preparator fizic – Ciprian Prună

Doctor – Flavian Arămitu

Asistent medical-Constantin Moroiu

Kineoterapeut – Oscar Brau Perez

 Maseur – Cătălin Făndel

 Maseur -Sorin Cristof

Specialist IT -Gabriel Dumitrescu

O parte din staff-ul lui Gâlcă, pe vremea în care din el făcea parte şi Horea Codorean

10419584_888403407842353_8138357021087662232_n

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: