Fotbal intern

Gigi Becali a decis plecarea lui Hristo Zlatinski de la FCSB: “Dă cu piciorul pe lângă minge”

05.11.2018 | 17:12
Gigi Becali a decis plecarea lui Hristo Zlatinski de la FCSB Da cu piciorul pe langa minge

FCSB s-a impus în prima etapă a returului din Liga 1 Betano, pe Arena Naţională, în faţa celor de la Astra Giurgiu. La final de meci, patronul a discutat despre cum vrea să facă de acum transferurile la echipă şi a anunţat că Hristo Zlatinski este următorul pe lista de plecări de la “roş-albaştri”. Gigi Becali s-a decis în privinţa fostului jucător de la Universitatea Craiova după doar trei meciuri în care mijlocaşul bulgar a jucat.

“E posibil să aduc un mijlocaş central. Tot am luat, tot i-am verificat. Nu aţi văzut? Zlatinski, de exemplu, cât era de bun la Craiova şi acum la noi dă pe lângă ea. De acum încolo, nu-i mai iau.

Hristo Zlatinski va pleca de la FCS! Gigi Becali s-a decis

Le zic: ‘Bă, vrei? (n.r. transferul la FCSB) Da? Uite, vine împrumut, dau 500.000 de euro’ şi pe urmă dau cât o mai fi (n.r. diferența), dacă activez clauza de cumpărare definitivă”, a declarat Gigi Becali după meci la un post de televiziune.

Hristo Zlatinski s-a născut pe 22 ianuarie 1985 în Bulgaria. Este un mijlocaş central care a mai jucat în România doar la Universitatea Craiova. Bulgarul a mai evoluat la OFK Pirin, Bansko, Lokomotiv Sofia, Lokomotiv Plovdiv şi Ludogoreţ. Zlatinski a evoluat doar 10 minute în meciul cu Astra Giurgiu, după ce Nicolae Dică l-a trimis în teren în locul lui Filipe Teixeira în minutul 83 al confruntării de pe Arena Naţională. Becali îl dă afară pe Zlatinski de la FCSB la doar câteva luni de la venirea acestuia.

Hristo Zlatinski şi Botezatu în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018.
Hristo Zlatinski şi Botezatu în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

Pentru FCSB urmează acum duelul cu FC Dinamo Bucureşti, din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Meciul îi va avea pe “câini” gazde şi se va desfăşura pe 11 noiembrie pe Arena Naţională. Al doilea derby al acestui sezon va avea loc pe Arena Naţională şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.