Fotbal intern

Gigi Becali a lămurit situația lui Dragoș Nedelcu la FCSB. “Ce, vreți să cer mai mult?”

13.02.2019 | 19:24
Gigi Becali a lamurit situatia lui Dragos Nedelcu la FCSB Ce vreti sa cer mai mult

Oficialii de la FCSB i-au dat lui Pietro Chiodi o hârtie potrivit căreia Dragoș Nedelcu poate pleca de la vicecampioana României contra sumei de două milioane de euro, iar latifundiarul din Pipera a dorit să lămurească situația mijlocașului central cumpărat de la FC Viitorul.

Gigi Becali susține că dorește să încaseze pe Dragoș Nedelcu două milioane de euro, dar că oferta este valabilă până pe 1 martie 2019. Prețul mijlocașului central o să crească după ce va participa la EURO 2019 cu echipa națională a României U21. Mai mult, latifundiarul din Pipera susține că nu dorește să-l vândă pe Dragoș Nedelcu pentru că este slab și nici pentru că nu trece printr-un moment foarte bun al carierei sale.

Gigi Becali a lămurit situația lui Dragoș Nedelcu, mijlocaș pe care FCSB vrea să îl vândă

“Mi-a spus Argăseală. A cerut-o impresarul. Eu am cerut două milioane de euro. Ce, nu e bine să iei două milioane de euro pe un fotbalist? Ce, vreți să cer mai mult? Facem până la 1 martie, că după aceeea așteptăm meciurile de la U21”, a dezvăluit Gigi Becali la DigiSport.

“Nu înseamnă că nu e în apele lui dacă nu a jucat un meci. Nedelcu e Nedelcu, probabil că Nedelcu e înlocuitorul lui Pintilii. Probabil că ce îi cere acum Teja, o să facă. Dacă un jucător face două milioane de euro, e un jucător slab? Dacă era slab, spuneam că mai dau 100.000 de euro să scap de el. Am dat două milioane de euro pe el”, a declarat Gigi Becali la DigiSport Special.

Mihai Pintilii și Dragoș Nedelcu înaintea meciului Astra Giurgiu - FCSB
Mihai Pintilii și Dragoș Nedelcu înaintea meciului Astra Giurgiu – FCSB

Dragoș Nedelcu a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanța în august 2017, iar contractul lui cu gruparea roș-albastră este valabil până pe 30 iunie 2022. Latifundiarul din Pipera i-a plătit lui Gică Hagi 1,5 milioane de euro pentru Dragoș Nedelcu, plus o clauză de 500.000 de euro și i-a lăsat “Regelui” 20% dintr-un viitor transfer al mijlocașului.