Fotbal intern

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Andrei Vlad: “A avut ofertă de 10.000.000 de euro”

04.09.2018 | 13:12
Gigi Becali a refuzat sal vanda pe Andrei Vlad A avut oferta de 10000000 de euro

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Andrei Vlad spune agentul portarului de la FCSB, Anamaria Prodan. Portarul vicecampioanei României a gafat în meciul cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League, iar FCSB a fost eliminată din competiţie din cauza golului primit de Vlad.

Acum, Nicolae Dică este nevoit să-l utilizeze pe jucător şi în Liga 1 Betano, după ce Cristian Bălgrădean s-a accidentat într-un meci cu Viitorul Constanţa. Anamaria Prodan are un sfat pentru jucătorul său şi dezvăluie cum a fost la pas să plece de la club, însă Gigi Becali s-a opus.

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Andrei Vlad

“Andrei Vlad este puţin emotiv, exact cum era Stanciu pe vremuri. Îl afectează toate lucrurile care apar. L-a afectat faptul că toata lumea a zis cu o săptămână înaintea meciului cu Rapid Viena, când a apărut vestea că Vlad va apăra, că e totul terminat. Eu îi scutur pe jucători, îi critic, mă şi cert cu ei. Mă certam şi cu Sănmărtean, care era numărul 1. Becali nu l-a furat pe Vlad de la Craiova, a plătit vreo 400.000 euro, bani pe care patronul Craiovei nu i-ar fi obţinut de nicăieri pe un copil venit din liga a treia.

Norocul lui Vlad a fost singurul său meci în Liga I pentru Craiova. La categoria lui de vârstă, el este într-adevăr un Messi al portarilor. Treaba cu împrumutul este cu dus şi întors. Dacă iî iei de la Steaua, ei îşi vor lua alt portar, deci el îşi va pierde locul. Apoi, e greu să reintre în circuitul echipei. A avut ofertă de 10 milioane pentru Vlad, dar nu a vrut să-l dea. Eu cred că Vlad va juca mai mult. Dacă vrei să vinzi un jucător, trebuie să-l joci mai mult. I-am zis şi lui Vlad: “Dacă nu te concentrezi, nu-ţi mai dă nimeni şanse”. La echipe aşa mari, nu te dă afară patronul, te dai singur dacă nu dai randament, a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Andrei Vlad. Portarul la pământ în meciul de fotbal dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi 30 august 2018.
Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Andrei Vlad. Portarul la pământ în meciul de fotbal dintre FCSB şi Rapid Viena

“Mitraliat” de Gigi

Becali l-a pus la zid pe jucător după meciul cu Rapid Viena“L-am sunat pe Meme si i-am zis, ce dansează el în poartă, ce e circăraia aia. Măi copile, ai talent, nu mai dansa, mă, în poartă. Nu ne dădeau gol niciodată, putea să dea şi Gnohere când a scăpat acolo, era 3-0. Aşa a vrut Dumnezeu, vina e a mea, eu l-am furat pe portar, prin portar m-a pedepsit. Niciodată nu-mi aduc aminte să fi vrut o calificare de genul ăsta şi să o fi ratat-o. Ca acum, niciodată, să ai 2-0 la pauză, nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus, ce să-i spun eu, că e cu capul în nori el. Are vreo vină Dică când bagă un portar mingea în poartă? Dică era calificat! Vina e a mea că trebuia să mai luăm un portar sau să-l ţinem pe Stăncioiu, el crede că e la dans, cu ăsta nu luăm campionatul. Dă-i încolo de bani, coeficientul este problema. Va fi foarte greu acum în grupe pentru că pierdem coeficient, ai văzut ce a păţit Craiova, cazi cu balauri. Nu mă interesează pe mine de alţii, mă interesează de mine”, a fost reacţia lui Gigi Becali după meciul cu austriecii. 

Gigi Becali nu a vrut să-l dea pe Andrei Vlad iar acum spune că evoluţiile portarului încep să-l mulţumească”Nu a mai greșit la fel de mult ca la meciul cu Viena. Nici trei de Gigi Buffon nu apărau primul gol marcat de Botoșani. Cât despre discuția pe care am purtat-o cu el, i-am spus să nu mai paseze în lateral. Dă, mă, în față, că nu ești Maradona! El, tot așa. A pasat în lateral, a dat o dată la adversar. O să-i spun iar: ’Băi, văd că nu ai ascultat ce ți-am spus’. Ce să fac…”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune