Fotbal intern

Gigi Becali continuă cu restricțiile la Academie: “Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu ești obligat să stai!”

13.06.2019 | 19:51
Gigi Becali continua cu restrictiile la Academie Daca vrei la FCSB telefon cu buton Nu esti obligat sa stai

Gigi Becali este gata să schimbe din temelii Academia FCSB. După cooptarea fostului arbitru Alexandru Tudor, patronul echipei vrea să facă “armată” la Academie și are planuri mari care nu vor fi pe placul tinerilor jucători. 

Gigi Becali continuă cu restricțiile la Academie: “Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu ești obligat să stai!”

După ce a declarat că vrea să scoată televizoarele din camere ca jucătorii să poată să se odihnească mai bine, patronul FCSB a declarat că vrea să interzică și smartphone-urile la Academie: “Tudor mi-a spus niște lucruri care se întâmplă la alte academii. De exemplu, nici Hagi nu are televizoare în camere. După aceea, cumpărăm telefoane cu butoane și le dăm. Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu ești obligat să stai”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Patronul FCSB a declarat că vrea să facă “armată” la echipă și vrea ca tinerii jucători să fie concentrați 100% la fotabl, fără să fie distrași de gadgeturi. Se știe că Alexandru Tudor, fostul arbitru internațional nu este un adept al tehnologiei și avut o declarație surprinzătoare în luna decembrie a anului trecut când spunea că își ține televizorul în portbagajul mașinii, astfel încât nici el și nici familia lui să nu fie tentați să urmărească programele.

Gigi Becali continuă cu restricțiile la Academie Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu ești obligat să stai!
Gigi Becali continuă cu restricțiile la Academie Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu ești obligat să stai! FOTO: Gigi Becali

Gigi Becali are în plan să facă o biserică în cantonamentul FCSB: “O să facem o biserică în faţă la vestiare. Am venit cu Tudor şi ne-am consultat unde să construim. Aici o să fie un fel mănăstire. E un om deştept şi drept. În primul rând a contat că este bisericos. Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la biserică. După 10:30 va veni la program, întâi merge la biserircă. Va fi un fel de ochi al meu aici. Va fi un fel de suprevizor al meu.

Tot ce-i pare că este în neregulă, eu o să ţin cont de el. Nu are experienţă în administraţie, dar ştie multe lucuri despre academie. Acum am aflat. Ştie şi cum trebuie administrat un club. Ştie cât trebuie tăiată iarba, cât trebuie udată. La academie nu vor mai fi televizoare în camere. A fost decizia lui Alexandru Tudor”, a declarat Gigi Becali după ce a vizitat Academia FCSB.

  • 2 este locul pe care a încheiat FCSB în ultimii 4 ani din Liga 1 Betano
  • 1 este turul preliminar în care va evolua FCSB în Europa League