Fotbal intern

Gigi Becali continuă duelul la distanță cu Rădoi și Contra: “O să vin eu selecționer și pun alt antrenor. Ce are Mirel cu mine nu știu”

03.09.2019 | 14:19
Gigi Becali continua duelul la distanta cu Radoi si Contra O sa vin eu selectioner si pun alt antrenor Ce are Mirel cu mine nu stiu

Cristi Manea a fost prezentat la Palat ca noul jucător al lui FCSB. Gigi Becali nu a uitat de războiul izbucnit în ultimele zile cu selecționerul Cosmin Contra și i-a mai dat o replică selecționerului, dar și finului Rădoi, în timp ce își prezenta cel mai mare transfer al verii. 

Gigi Becali continuă duelul la distanță cu Rădoi și Contra: “O să vin eu selecționer și pun alt antrenor. Ce are Rădoi cu mine nu știu”

Gigi Becali a fost deranjat de ironiile lui Contra care îi propunea patronului FCSB să fie selecționer: “Nu îi stă bine să ironizeze lui Contra. O să vin eu selecționer și pun alt antrenor. Eu nu am nimic cu Contra, dar nu înțeleg de ce nu l-a luat pe Coman.

Eu am avut 8 milioane ofertă pe Coman și omul mi-a zis: <Nu poți să îl vinzi cu peste 10 milioane de euro acum, nu iei 15 cum vrei tu. Măcar să joace un meci la națională, să îl vedem>. Cum să nu mă enervez că nu e la națională? Păi ce jucător are Contra acum cu ofertă de 8 milioane de euro?”, a spus Becali.

Patronul nu a uitat nici de Mirel Rădoi și Alex Chipciu, cei care spuneau că vinovat de situația de la FCSB este patronul: “Și Mirel Rădoi, care e finul meu. Să mă ierte că nu a avut rezultate la FCSB. Mirel mă schimbă el pe mine? Eu pot să îi fiu un fiu. Nu știu ce are cu mine. Eu nu mă schimb. Pentru că nu mi-ați dat voi mie și nu invers. Chipciu… nu cred că e vocea lui, e a altcuiva. Bârfește cu cineva.

Iar ce va fi la FCSB, vom vedea. Nu avem de așteptat 7 ani. Hai să așteptăm luna decembrie să vedem ce se întâmplă atunci. O să vedem unde e FCSB și ce se întâmplă cu nenea Contra. Hai să vedem unde va fi Contra atunci. 

Ne-am asumat eșecurile din primele etape. Cu Viitorul am câștigat așa. Am jucat miuță, să mă ierte Gică. Și-a dat și el seama. O să vedem cu U Craiova, poate iar curtea școlii. Vedem și cu CFR Cluj. Țineți minte: nu e nici Man, nici Moruțan, nici Pintilii 100%. Și mai e încă unul, Cristi Manea”, a spus Becali.

Gigi Becali continuă duelul la distanță cu Rădoi și Contra: "O să vin eu selecționer și pun alt antrenor. Ce are Rădoi cu mine nu știu"
Gigi Becali continuă duelul la distanță cu Rădoi și Contra: “O să vin eu selecționer și pun alt antrenor. Ce are Rădoi cu mine nu știu” FOTO: Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti,

FCSB are un program de foc după pauza meciurilor internaționale. Roș-albaștrii joacă pe Ion Oblemenco, iar imediat după vor primi vizita campioanei CFR Cluj pe teren propriu, în primul meci al roș-albaștrilor pe Arena Națională.