Fotbal intern

Gigi Becali, criză de nervi la TV: „Parcă sunt handicapaţi, cum să fie focar în România?“

30.07.2020 | 12:54
Gigi Becali criza de nervi la TV Parca sunt handicapati cum sa fie focar in Romania
Gigi Becali. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul lui FCSB, s-a dezlănţuit într-o intervenţie telefonică la emisiune sportivă de televiziune.

A trecut prin mai multe subiecte într-un interval de timp foarte mic şi şi-a vărsat năduful pe situaţia naţională cu epidemia. Nu a ezitat să critice (şi să jignească) autorităţile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a precizat că nu este de acord cu mărirea numărului de echipe din Liga 1 şi a discutat şi despre refuzul de a-şi lăsa fotbaliştii la stadiul de pregătire al naţionalei mici, sub comanda lui Adrian Mutu.

Gigi Becali: „Suntem săraci lipiţi pământului, de unde să aducem 18 echipe?“

„E un final de sezon liniştit. Trebuie să vedem cum o să evoluăm în Europa League. Vin calificările. Banii contează!

ADVERTISEMENT

Finalul de sezon din Liga 1… Trăim într-o ţară în care oamenii de la conducere nu au minte. Stai 14 zile, 15 zile, carantină… N-au minte! Sunteţi nebuni la cap?

‘Păi, stai să vezi… focar!’ Care focar, mă? Parcă sunt handicapaţi, cum să fie focar în România? Noi avem 2.000 de morţi în 7 luni, alţii într-o zi au avut atâţia.

ADVERTISEMENT

Ce are? Covid! Câţi? 1.200 pe zi. Păi, câţi mor? 2, 3, 7. Să îi înveţe pe oameni ce tratamente să ia şi să ia de acasă tratament. Ce atâta, noi nu mai jucăm fotbal 7 zile. 

Ce-ai cu Dinamo? Las-o să joace! Cine e bonav, dă-l la o parte şi joacă ceilalţi. Joacă din două în două zile şi cu asta basta.

ADVERTISEMENT

Ce treaba avem noi cu şefa de la DSP Giurgiu că are Covid? E singurul DSP din ţară? Să se ducă la spital.

Dacă nu se joacă… (n.r. – Astra – Craiova) 3-0, ce să mai discutăm? Nu se joacă din cauza ta, pierzi la masa verde şi gata.

Nu sunt de acord cu 16 echipe. Dacă noi suntem săraci lipiţi pământului, de unde să aducem 18 echipe? Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi). Să jucăm cu Ciulniţa? Să nu mai ajungă nici banii de la televiziuni. Oricum nu avem de unde să aducem. Joacă Chindia, Clinceni, Călăraşi… aducem numai d-astea?

După ce că nu avem bani îi împărţim şi p-ăia. Mai aducem alte echipe?! Să retrogradeze cine trebuie şi să promoveze cine poate.

I-am spus şi lui Stoichită şi lui Mutu: Ţara arde şi baba se piaptănă. Voi vreţi să facem trial pe la Farul şi nu ştim ce facem cu finalul de campionat. Vrem distracţie la Farul. Nu-i ştii pe Moruţan şi p-ăilalţi? Vrei să îi vezi cu Farul… Ce să vezi cu Farul?“, a tunat Gigi Becali la ProX.

ADVERTISEMENT