Sport

Gigi Becali dă vina pe arbitraj pentru înfrângerea din derby-ul cu Rapid: “Au fost lupte greco-romane”

FCSB a pierdut derby-ul jucat duminică cu Rapid, scor 0-1, pe Arena Națională, în fața a 40.000 de suporteri.
16.08.2021 | 18:29
Gigi Becali da vina pe arbitraj pentru infrangerea din derbyul cu Rapid Au fost lupte grecoromane
ADVERTISEMENT

După înfrângerea care i-a dus pe cei de la FCSB la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj, Gigi Becali s-a legat de arbitrajul lui Marin Barbu.

Patronul vicecampioanei a ironizat maniera de arbitrajul a brigăzii conduse de Barbu. „Au fost un fel de lupte greco-romane”, a glumit Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Nu a fost fotbal aseară!”

Înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, nu i-a picat bine lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anuțat că dacă la finalul sezonului echipa sa nu va câștiga campionatul, se va retrage din fotbal.

Cu toate acestea, Becali îl învinuiește și pe arbitru pentru faptul că nu a știut să se impună în fața jucătorilor. Omul de afaceri îi reproșează lui Marian Barbu o fază din minutul 55, când Moldovan a intervenit asupra lui Mamut, iar centralul nu a dictat 11 metri.

ADVERTISEMENT

„Nu poate să arbitreze băiatul acesta. El, la doi metri, când avem un fault pe 16 metri, el nu dă. Îi e frică să arbitreze. Ați văzut unde s-a ajuns? La bătăi. Ăsta n-a fost fotbal. Nu a fost fotbal aseară!

Lasă cartonașele! Aseară au fost un fel de lupte greco-romane, ”hai să mergem să ne luptăm”. așa a fost! S-a jucat doar la o poartă N-a fost fotbal aseară”, a dezvăluit Gigi Becali , la PRO X. 

Duminică, FCSB a înregistrat primul eșec din această ediția a Ligii 1. Elevii lui Dinu Todoran ocupă poziția a patra după primele cinci meciuri, cu 8 puncte, și sunt la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Gigi Becali amenință cu retragerea din fotbal

Finanțatorul roș-albaștrilor este convins că deciziile sale, de a se implica la echipă, sunt foarte bune, dar admite că poate veni și momentul în care să spună ”adio” afacerii care l-a făcut celebru în România.

”Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o țin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!”, a spus Becali.

Patronul FCSB a mai spus și pentru ce preț este de acord să vândă echipa.

”La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia?

Vând jucătorii unul câte unul și gata. Dacă am cum. Pentru că la cum se prezintă acum, nu știu pe cine mai vând”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,78 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!