Fotbal intern

GIGI BECALI. Ce cadouri de SUFLET a făcut de CRĂCIUN

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor a decis să facă un contract în ziua Crăciunului cu o fabrică de pîine care va da, timp de un an, 20 de pîini zilnic unei familii din Piteşti cu 13...
27.12.2014 | 00:07
GIGI BECALI Ce cadouri de SUFLET a facut de CRACIUN
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor a decis să facă un contract în ziua Crăciunului cu o fabrică de pîine care va da, timp de un an, 20 de pîini zilnic unei familii din Piteşti cu 13 copii. Totodată patronul clubului din Ghencea a donat şi 1500 de euro unei  asistente care a adoptat fetiţă în vîrstă de 5 ani

GIGI BECALI. Patronul clubului din  Ghencea, Gigi Becali, a petrecut Crăciunul în Penitenciarul Poarta Albă. Însă acest lucru nu l-a împiedicat să facă cadouri de suflet unor persoane cu probleme sociale. Astfel, FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali a rămas impresionat după ce a urmărit la televizor cazul unei familii cu 13 copii, de care are grijă doar tatăl. Împreună cu unul dintre fiii săi în vîrstă de 12 ani, cei doi cîntă în stradă, la ghitară şi la fluier pentru a cîştiga un ban cinstit.

ADVERTISEMENT

Contract pentru 20 de pîini pe zi timp de un an!

GIGI BECALI Impresionat de problema celor 13 copii, Gigi Becali a decis să îl pună pe unul dintre apropiaţii săi facă un contract cu o fabrică de pîine în urma căruia membrilor familiei respective le vor fi trimise 20 de pîini pe zi, timp de un an. Totodată, pe lîngă acest caz latifundiarul din Pipera a rămas mişcat şi de drama unei fetiţe de 5 ani, după ce părinţii acesteia au fost decăzuţi din drepturi deoarece nu erau în stare să aibă grijă de propriul copil.

1.500 de euro pentru asistenta care a adoptat o fetiţă de 5 ani

GIGI BECALI. În aceste condiţii, după ce a văzut la televizor şi cazul respectiv, patronul clubului din Ghencea a decis să o ajute şi pe  fetiţa de 5 ani. După ce părinţii săi au fost decăzuţi din drepturi copilul respectiv a fost adoptat de o asistentă socială. Gigi Becali i-a trimis, printr-un apropiat de-al său, sub formă de donaţie asistentei 1.500 de euro pentru a-i cumpăra micuţei cadouri de Sărbători. “Gigi Becali a făcut foarte multe donaţii cu ocazia Sărbătorilor, dar nu poate să îi ajute pe toţi oamenii cu probleme sociale. Aşa că încearcă şi el să facă tot ce poate de acolo din închisoare“, ne-a declarat un apropiat al familiei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!