Fotbal intern

Gigi Becali, declaraţie dură înainte de Dinamo-FCSB: “Luţu 1 şi Luţu 2 îi vor rupe capul lui Rednic!”

08.11.2018 | 12:28
Gigi Becali declaratie dura inainte de DinamoFCSB Lutu 1 si Lutu 2 ii vor rupe capul lui Rednic

Gigi Becali a vorbit despre derby-ul FCSB – Dinamo, explicând că echipa sa nu are cum să piardă meciul! Patronul roş-albaştrilor a explicat şi motivele, vorbind despre difernţa de valoare care, conform finanţatorului, ar exista între cele două rivale.

Becali a făcut şi o declaraţie în stilu-i caracteristic despre Mircea Rednic. A început prin a spune că nu-i poartă pică pentru declaraţiile războinice făcute înaintea derby-ului, pentru că antrenorul dinamovist “nu face cu răutate”, şi a terminat printr-o expresie mai dură decât toate cele folosite de “Puriu”!

Gigi Becali a explicat ce se va întâmpla înainte de Dinamo – FCSB: “Dacă avem bărbăţie, le dăm trei, patru! Dacă nu, facem egal!”

“Suntem echipă mare faţă de Dinamo. Singurul lucru care poate afecta e lipsa de bărbăţie. Dacă avem, le dăm trei patru! Dacă nu, facem egal! Rednic nu e un om rău, nu face cu duşmănie, îi place să glumească. Eu am auzit că Dică şi-a luat licenţa PRO. El face jocuri psihologice. Singura nelalocul ei a fost cu Luţu 1 şi Luţu 2. O să-i dea şi Luţu 1 şi Luţu 2 de o să-i rupă capul. Şi FCSB-ul ăla care n-are antrenor! Oricum, nu mai e Dinamo ce era. Nu mai e Mahlangu, el era un jucător important”, a fost declaraţia lui Becali la Pro-X.

“Până acum n-am văzut mâna lui Rednic. I-au eliminat ăia din Divizia C, deci e mai slabă Dinamo. Eu văd că a slăbit cu Rednic. Aici vorbesc faptele. Nu mai contează Lutu 1, Lutu 2, 3, 7. Te-a scos Divizia C, ciocul mic! Dacă tot ne tachinăm… El e un om cu bun simț, un om care îmi place, pot să fac o glumă cu el, să mă tachinez”, a încheiat Becali.

Mircea Rednic şi Nicolae Dică se vor duela în derby-ul Dinamo – FCSB se va juca duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00.