Fotbal intern

GIGI BECALI. E ultima lui speranţă! Decizie DISPERATĂ

GIGI BECALI. Numele şi sigla Stelei au ajuns la Armată printr-o decizie definitivă şi irevocabilă, dar Gigi Becali încă mai speră că poate obţine o victorie neaşteptată în instanţă....
28.01.2015 | 00:04
GIGI BECALI E ultima lui speranta Decizie DISPERATA

GIGI BECALI. Numele şi sigla Stelei au ajuns la Armată printr-o decizie definitivă şi irevocabilă, dar Gigi Becali încă mai speră că poate obţine o victorie neaşteptată în instanţă. Astfel, oficialii campioanei mai au o cale de atac la decizia luată în finalul lui 2014, iar avocaţii clubului au întocmit deja o cerere de revizuire a deciziei luată în luna decembrie a anului trecut, în care specifică şi unele vicii de procedură care s-ar fi făcut de-a lungul procesului. Termenul acordat de instanţă este 13 martie 2015, la completul 7.

Motivul pentru care au întrerupt negocierile

GIGI BECALI. Valeriu Argăseală a fost la discuţii cu reprezentanţii Armatei pe 15 ianuarie, dar în ciuda deschiderii de care au dat dovadă cei din urmă, preşedintele Stelei a preferat să nu semneze nici un act oficial. Argăseală a argumentat că va trebui să se aştepte motivarea deciziei şi evaluarea brandului. În realitate, Gigi Becali a dat ordin să nu se semneze nici un acord de plată către Armată pînă cînd nu va fi epuizată şi ultima cale de atac împotriva deciziei luată de Înalta Carte de Casaţie şi Justiţie.

TRAGEDIE FARA MARGINI IN SPORT!!! IERI IL VEDEAM LA TV, AZI NOAPTE A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!! 

Experţii dau şanse mici de reuşită

GIGI BECALI. Chiar dacă patronul Stelei este convins că ar putea avea cîştig de cauză la cererea de revizuire, specialiştii sînt sceptici că decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar putea fi schimbată în luna martie. “Cazurile în care astfel de decizii sînt schimbate la reviziuire sînt foarte rare, nu aş acorda şanse mai mari de cinci procente. În alte ţări se întîmplă mult mai des să fie desfiinţate hotărîri la revizuire, dar în România nu veţi întîlni prea des asemenea cazuri”, a explicat un avocat pentru FANATIK.RO.

Armata caută investitor, fanii sînt împărţiţi

GIGI BECALI. Oficialii Armatei aşteaptă o decizie favorabilă şi în luna martie, iar apoi ar putea reîncepe negocierile cu Gigi Becali pentru cedarea siglei. Aproximativ 500.000 de euro pe an este suma pe care îşi propun oficialii clubului sportiv să o ceară, sumă care ar urma să fie direcţionată spre celelalte ramuri sportive ale clubului. În cazul în care nu s-ar ajunge la un acord, oficialii Armatei iau în calcul să ofere numele, sigla, culorile şi stadionul unui investitor privat, aşa cum a anunţat în premieră FANATIK.RO. Acesta ar avea o echipă de fotbal care să se numească Steaua, în timp ce formaţia lui Gigi Becali ar rămîne FCSB. Ideea este agreată de o parte a fanilor, în timp ce alţii au anunţat pe forumuri că vor susţine echipa lui Becali. “Ultraşii” de la cele două peluze ar susţine echipa care s-ar numi Steaua, chiar dacă aceasta ar cuprinde jucători noi şi, conform lui Gino Iorgulescu, ar urma să pornească din liga a patra.