Fotbal intern

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii! ”Poate o să rămână titular”

13.09.2018 | 14:07
Gigi Becali ia gasit inlocuitor lui Mihai Pintilii Poate o sa ramana titular

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, i-a găsit înlocuitor mijlocașului Mihai Pintilii, care s-a accidentat la echipa națională a României. Internaționalul român a suferit o ruptură la mușchiul femural stâng și va lipsi de pe teren până la finalului anului, deși oficialii videcampioanei României sperau ca perioada de indisponibilitate să fie de maxim o lună.

Mijlocașul căruia Gigi Becali tocmai a vrut să-i redea banderola acum câteva zile, a efectuat un RMN sâmbătă la prânz, iar rezultatele acelui examen medical au confirmat accidentarea, iar Mihai Pintilii nu a mai putut face deplasarea la Belgrad pentru meciul cu Serbia din Liga Națiunilor.

Gigi Becali crede că Dragoș Nedelcu este înlocuitorul perfect pentru Mihai Pintilii

În absența lui Mihai Pintilii, finanțatorul Gigi Becali crede că Dragoș Nedelcu este înlocuitorul perfect: ”Pintilii e cel mai bun mijlocaș central din țară. Dar lucrurile se pot schimba, acum cu accidentarea asta a lui. Poate Nedelcu sau Filip intră acolo și îi iau locul. Dar la Nedelcu mă gândesc… A jucat bine la tineret, trebuie să-i ajutăm să crească pe jucătorii ăștia, să îi ridicăm în slăvi dacă arată că pot să fie foarte buni. Poate el o să rămână titular acolo, nu?”.

Dragoș Nedelcu este favoritul lui Gigi Becali să-l înlocuiască pe Mihai Pintilii la mijlocul terenului
Dragoș Nedelcu este favoritul lui Gigi Becali să-l înlocuiască pe Mihai Pintilii la mijlocul terenului

Mijlocaşul central al vicecampioanei României s-a “rupt” în partida disputată de “tricolori” cu Muntenegru,  scor 0-0, în Grupa 4, Seria B, în Liga Naţiunilor, iar tehnicianul “roş-albaştrilor” susţine că problema acestuia este destul de serioasă. ”Are o accidentare mai gravă, a fost azi la consult, va lipsi o perioadă mai lungă, câteva luni. Sper să-l recuperam mai repede, dar va fi foarte, foarte greu, pentru că a mai avut această accidentare în urmă cu doi ani şi atunci s-a recuperat după trei luni. Mă gândeam (n.r. să fie Pintilii menajat), pentru că îl cunosc foarte, foarte bine, ştiam cât efort depune la fiecare meci, că nu va putea să joace la trei zile un meci cu asemenea intensitate şi de-aia mi-a fost teamă. Aşa a fost să fie, să se întâmple, să aibă acest ghinion, trebuie să fim alături de el şi cu siguranţă va fi mai puternic când va reveni. Eu sper că jucătorul care va intra în locul lui să o facă foarte bine şi lipsa lui Pintilii să nu se vadă. El e un jucător foarte, foarte important pentru noi, ne-a ajutat foarte, foarte mult de când a venit la echipă, dar asta e viaţa, trebuie să trec peste acest moment şi să-l fac pe jucătorul care va intra în locul lui să joace foarte bine […] Pe acea poziţie avem şase jucători –  cu Qaka. Plecând Qaka (n.r. a fost împrumutat la Iaşi), au rămas cinci jucători pe acea poziţie. Sper să reuşesc să gasesc cuplul ideal pentru meciurile următoare”, a declarat Nicolae Dică.

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete ale Stadionului Dr. Constantin Rădulescu și au format cozi mari pentru a prinde un tichet la derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 8-a a Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, va avea loc duminică, 16 august, de la ora 21:00, pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.