Fotbal intern

Gigi Becali îl transferă pe Dorin Rotariu? “Suntem cu un pas mai aproape!” Cât e suma de transfer

14.11.2018 | 21:01
Gigi Becali il transfera pe Dorin Rotariu Suntem cu un pas mai aproape Cat e suma de transfer

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Dorin Rotariu de la Club Brugge. Belgienii de la voetbal24.be scriu că FCSB oferă 2 milioane de euro pentru atacantul român, sumă pe care oficialii lui Brugge sunt tentaţi să o accepte. 

Patronul FCSB a recunoscut negocierile şi a spus că şansele de a se face acest transfer sunt importante: “Nu am terminat negocierile. E mai aproape cu un pas de FCSB. Eu zic că mai degrabă o să fie transferat. Dar când o să fie, o să fie. Avansăm în negocieri. Eu când nu mai vreau un jucător dau de la mine 0 sută de mii să plece. Ei nu vor să dea. Ei măcar să dea și ei jumătate de preț.

Gigi Becali îl transferă pe Dorin Rotariu Suntem cu un pas mai aproape! Cât e suma de transfer (4)
Dorin Rotariu, în tricoul rivalei FCSB, Dinamo

Gigi Becali îl transferă pe Dorin Rotariu? “Acum Rotariu este în drum spre Steaua Bucureşti”

Ivan a zis că n-am vorbit, dar noi am vorbit. Așa și acum. Nu știu dacă oamenilor le convine să vorbesc. Eu încerc să vă spun tot adevărul. Adevărul înseamnă lumină. Nu știu eu unde o să joace, poate atacant. Să facă antrenorul că el știe forța grupului. Nu eu îi antrenez, nu mă mai bag”, a spus Gigi Becali la un post tv.

Belgienii de la voetbal24.be au scris în cursul zilei de astăzi că negocierile sunt în linie dreaptă: “Acum, Rotariu chiar e în drum spre Steaua București. Clubul de top din România negociază cu Club Brugge transferul definitiv. Belgienii vor să obțină două milioane de euro. Negocierile decurg bine. Dacă totul merge conform planului, Rotariu se va muta în țara lui în ianuarie pentru două milioane de euro”

Dorin Rotariu a fost crescut la Timişoara, însă cele mai bune performanţe de pe plan intern le-a obţinut la Dinamo. A jucat la echipa “câinilor” între 2013 şi 2017. A fost transferat în ianuarie 2017 de Club Brugge pentru aproximativ 2,2 milioane de euro. El a fost împrumutat la Mouscron în a doua parte a sezonului trecut, iar în această stagiune “Roti” joacă tot sub formă de împrumut la AZ Alkmaar.