Fotbal intern

Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB! Răspunsul Viitorului: “Să facă oferta”

22.08.2018 | 14:24
Gigi Becali il vrea pe Ianis Hagi la FCSB Raspunsul Viitorului Sa faca oferta

Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB, iar preşedintele clubului, Cristian Bivolaru, l-a anunţat pe patronul “roş-albaştrilor” că poate trimite o ofertă pe adresa clubului în schimbul mijlocaşului.

“Mai trebuie să iau căpitanul de la Viitorul şi gata. Vedem. Să nu mă audă Gică pentru că după se supără”, a spus Gigi Becali, iar Bivolaru i-a răspuns imediat.

Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB

”Să fie sănătos, să aibă bani şi să facă o ofertă. Astea sunt discuţii pe care Gigi Becali le poartă direct cu Gică Hagi, nu cu altcineva. Orice ofertă se ia în calcul şi se analizează, aşa este normal. La noi întotdeauna am luat în calcul două aspecte: interesul jucătorului şi apoi cel al clubului”, a declarat Bivolaru, la ProX.

Nu este prima dată când Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru Ianis Hagi. Şi în urmă cu două luni patronul de la FCSB spunea că l-ar dori pe “decarul” de la Viitorul Constanţa: “Pot eu să-l iau pe Ianis Hagi? Gică Hagi a dat două milioane de euro. La ora asta nu poate pleca de la Viitorul. Peste doi ani se va vinde pe bani mulţi. Gică l-a folosit ca să-l pună în valoare. Şi portar dacă era nevoie îl punea acolo să joace. E normal. În locul cui să joace Ianis Hagi la mine? În locul lui Pintilii? Și eu aș fi făcut totul pentru Ianis Hagi, poate mai mult decât a făcut Gică Hagi”, declara Gigi Becali.

Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Jucătorul Viitorului, în meciul de fotbal cu Racing FC Union Luxemburg, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, joi 19 iulie 2018.
Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Jucătorul Viitorului, în meciul de fotbal cu Racing FC Union Luxemburg

Ianis Hagi s-a născut pe 22 octombrie 1998 la Istanbul şi a început fotbalul la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. În iulie 2014, a fost promovat la echipa mare a clubului, de unde doi ani mai târziu era vândut la Fiorentina. În ianuarie 2018, Gică Hagi îşi aducea fiul înapoi la club, supărat pentru modul în care fusese tratat de italieni.

“Regele” i-a prelungit contractul

Ianis Hagi şi-a prelungit contractul cu Viitorul Constanţa, iar mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului: “În urma evoluțiilor foarte bune din acest an, FC Viitorul le-a prelungit cu cinci ani contractele jucătorilor Ianis Hagi, Denis Drăguș și Tudor Băluță. Ianis Hagi (19 ani) – a avut un an excelent, fiind desemnat cel mai bun jucător din play-off. Denis Drăguș (19 ani) – tânărul atacant este cel mai în formă jucător al momentului (5 goluri și un penalty obținut în cele șase partide disputate în toate competițiile în acest sezon). Tudor Băluță (19 ani) – a fost convocat la echipa națională de seniori, pentru care a și debutat în partida amicală dintre România și Chile, scor 3-2”, au anunţat conducătorii Viitorului Constanţa pe site-ul oficial al clubului.

Sezonul trecut, Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător din play-off-ul Ligii 1 de către Liga Profesionistă de Fotbal. “Ianis are cifre formidabile pentru un jucător de doar 19 ani. Calcă pe urmele tatălui său“, au scris cei de la LPF.

 

1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

Tags: