Fotbal intern

Gigi Becali, în centrul atenției la Guimaraes! Cum au celebrat portughezii și bannerul halucinant al suporterilor ”Taie-ți capul, idiotule”

30.08.2019 | 00:02
Gigi Becali in centrul atentiei la Guimaraes Cum au celebrat portughezii si bannerul halucinant al suporterilor Taieti capul idiotule

Gigi Becali a făcut înconjurul Portugaliei cu declarațiile sale oferite înaintea returului dintre Guimaraes și FCSB, contând pentru play-off-ul Europa League. 


UPDATE, 30 august, ora 00:04 / La finalul meciul de la Guimaraes, în urma căruia FCSB a ratat calificarea în faza grupelor Europa League, fanii portughezi au afișat un banner halucinant. Ei l-au luat la mișto pe Gigi Becali, care anunțase că-și taie capul dacă nu ajunge în grupe, și au afișat un banner incredibil: ”Taie-ți capul, idiotule”.


Cum a celebrat Tapsoba golul marcat împreună cu fanii

Patronul de la FCSB a declarat că „își va tăia gâtul dacă Guimaraes va reuși să marcheze cu FCSB”, reacție ce a declanșat nebunia printre ultrașii lui Guimaraes. Imediat după ce a deschis scorul din penalty în repriza secundă, Tapsoba a făcut celebrul semn al decapitării, la fel ca mulți fani din tribune.

Portughezii s-au amuzat pe seama lui Gigi Becali și pe rețelele de socializare, publicând mai multe imagini cu patronul de la FCSB în prim-plan.

Fundașii stânga de la FCSB au făcut un meci de coșmar. Vali Crețu a fost înlocuit după numai 27 de minute de joc pentru a nu fi eliminat. Acesta a primit galben în minutul 3, iar apoi a comis un alt fault dur, dar a fost iertat de arbitrul partidei. Înlocuitorul său Mihai Roman nu s-a ridicat nici el la nivelul jocului, pierzând duelurile și tocmai el făcând penalty-ul din care Guimaraes a deschis scorul.

FCSB are un sezon de coșmar, fiind ultima în Casa Pariurilor Liga 1, cu cinci înfrângeri consecutive. Nici programul nu o ajută, în următoarele trei etape urmând a se duela cu Viitorul, Craiova și CFR Cluj, trei formații care speră la câștigarea titlului.