Fotbal intern

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: ”O să-i fac toate mendrele”

15.05.2019 | 20:02
Gigi Becali mesaj pentru Edi Iordanescu O sai fac toate mendrele

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a întărit faptul că alegerea sa pentru postul de antrenor principal în sezonul viitor este Edi Iordănescu și i-a transmis un mesaj clar acestuia. FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de marți seară că tehnicianul de la Gaz Metan Mediaș va prelua formația ”roș-albastră”, el dându-și acordul verbal într-o discuție telefonică pe care a avut-o cu latifundiarul doin Pipera.

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: ”Nu aduc pe nimeni peste Mihai Stoica”

”Pe Edi Iordănescu o să-l pun. Nu, n-am vorbit cu el, dar eu pe el îl vreau. O să mă văd cu el, o să vedem ce anume vrea, însă eu pe el îl vreau antrenor. Eu o să mă întâlnesc cu el, o să-i fac pe plac, o să-i fac toate mendrele. Ce Șumudică? Cu el am încheiat-o de azi, gata, e subiect închis! Nu vine niciun Șumudică antrenor! În concluzie, eu pe Edi îl pun antrenor!”, a declarat finanțatorul FCSB pentru gsp.ro.

”Nu poate să aducă el director sportiv. Eu știu că antrenorul vine antrenor, să antreneze, nu să aducă team-manager sau director sportiv. Să aduc pe cineva director sportiv, asta nu voi face! Echipa are deja pe cineva pe acest post, deci nu are rost să mai discutăm. Eu nu aduc pe nimeni peste Mihai Stoica. Nu am făcut acest lucru nici când a fost în pușcărie, cum și-ar imagina cineva că aș face acest lucru acum?”, a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu.

Edward Iordănescu le oferă indicații jucătorilor săi la meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaș
Edward Iordănescu le oferă indicații jucătorilor săi la meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș

Iordănescu a explicat cum poate pleca de la Gaz Metan

Imediat după ce finanțatorul FCSB-ului a anunțat interesul pentru Edi Iordănescu, președintele clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, a dezvăluit că tehnicianul nu va merge la vicecampioana Ligii 1 Betano. Oficialul ardelenilor a explicat că Iordănescu jr are un contract beton cu gruparea din Mediaș și mai mult decât atât, tehnicianul nu poate lucra într-un mediu unde nu este lăsat să conducă partea tehnică.

Edi Iordănescu a confirmat faptul că are o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar consideră că există o posibilitate de a pleca fără să plătească aceşti bani: “Dacă nu mi se vor oferi condiţii pentru mine şi pentru stafful meu de a continua aici, la Mediaş, în ceea ce-mi doresc pentru a face performanţă, atunci voi putea să reziliez unilateral contractul. Am această posibilitate. Există şi o clauză, dar, cum spuneam, am posibilitatea asta”.

Tags: