Sport

Gigi Becali, mesaj pentru suporterii „dușmanului” CSA Steaua: „Sunt niște fii rătăcitori, noi îi primim înapoi”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, le-a transmis celor de la Peluza Sud Steaua că nu le poartă pică și că îi așteaptă să susțină echipa din SuperLiga.
17.10.2022 | 11:34
Gigi Becali mesaj pentru suporterii dusmanului CSA Steaua Sunt niste fii ratacitori noi ii primim inapoi
Gigi Becali a cheltuit 5.050.000 de euro pe transferuri în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a trimis noi săgeți către CSA Steaua și Florin Talpan, însă e dispus să vândă clubul dacă va primi banii pe care i-a investit la FCSB.

Gigi Becali, ironii la adresa „militarilor”: „Ce fac ei e în favoarea noastră la proces”

Patronul FCSB a oferit noi declarații despre conflictul cu CSA Steaua la ProArena„Ce fac cei de la CSA Steaua e în favoarea noastră la proces. Au aproape de 10 ani acum cu brandul: ‘Hai să vedem cât ai făcut în 10 ani?’.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Becali spune ca „roș-albaștrii” nu au valorificat marca și brandul Steaua: „Păi e pagubă. Nu poţi să ai prejudiciu când tu n-ai produs nimic cu brandul”.

Un nou termen important al procesului dintre FCSB și CSA Steaua va avea loc pe data de 24 noiembrie, când am putea avea parte de o decizie definitivă a instanței.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru Peluza Sud Steaua: „Dacă ei vor să vină la meciurile FCSB sunt bineveniți”

Galeria celor de la CSA Steaua îl contestă la fiecare meci pe Gigi Becali, însă omul de afaceri nu le poartă ranchiună: „Dacă suporterii de la CSA Steaua vor să vină, sunt nişte fii rătăcitori, noi îi primim înapoi”.

Suporterii de la Peluza Sud Steaua au vrut să îi susțină pe cei de la UTA pe Național Arena la meciul cu FCSB, însă nu au fost primiți pe stadion.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Becali îi așteaptă la meciuri: „Dacă ei vor să vină la meciurile FCSB, oricând sunt bineveniţi. Echipa asta este tot a lor. Ei se duc pe ploaie, pe vânt să o susţină. Eu am băgat bani şi vreau să îmi ţin banii în siguranţă. Şi a lor va fi”.

Gigi Becali invocă faptul că FCSB a primit în acest sezon de la UEFA o sumă importantă de bani datorită coeficientului și performanțelor Stelei: „N-a trimis Talpan documente la UEFA? Ăia au râs, vă daţi seama. Am luat 1 milion de euro de la UEFA. Să îmi dea banii pe care i-am dat atunci”.

ADVERTISEMENT

FCSB se află pe locul șapte în campionat, la 16 puncte de liderul Farul Constanța, în timp ce CSA Steaua poate trece pe primul loc în Liga 2.

ADVERTISEMENT
Tags: