Sport

Gigi Becali o liniștește pe Simona Halep după scandalul de dopaj: „Hai la revedere, dacă nu îi iau bani, să fie sănătoşi cu substanţele lor!”

Gigi Becali a vorbit despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep (numărul 9 mondial) și încearcă să o liniștească pe machidoancă.
23.10.2022 | 10:54
Gigi Becali o linisteste pe Simona Halep dupa scandalul de dopaj Hai la revedere daca nu ii iau bani sa fie sanatosi cu substantele lor
Gigi Becali e un apropiat al Simonei Halep. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Simona Halep e în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri de dopaj din istoria tenisului, însă Gigi Becali îi transmite machidoancei să nu se îngrijoreze prea tare.

Gigi Becali nu crede că Simona Halep va avea de suferit în urma scandalului de dopaj: „Ce-i face? Îi iau titlurile? Îi iau banii?”

Gigi Becali i-a luat apărarea Simonei Halep ca de la machidon la machidon și consideră că nimeni nu poate șterge cu buretele ceea ce a realizat în tenis.

ADVERTISEMENT

„Ce-i face? Îi iau titlurile? Îi iau banii? Nu îi iau banii, nu? Atunci, hai la revedere, dacă nu îi iau bani, să fie sănătoşi cu substanţele lor, cu toţii”, a surprins patronul FCSB și apropiat al familiei Halep.

„Ea a făcut milioane, a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică. Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu ştiu despre asta, aşa că nu pot vorbi”, a declarat Gigi Becali potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, desființată de Victor Ciutacu: „Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât!”

Jurnalistul Victor Ciutacu a avut una dintre cele mai dure reacții după ce Simona Halep a folosit Roxadustat, un medicament interzis: „Nike a tăiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman și Banca Transilvania se solidarizează cu trișoarea.

Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât. S-a tratat cu piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe pe termometru. Nici vorbă de doping, întrebați-l pe CTP, terminați cu răutăcizmele.

ADVERTISEMENT

„P.S. Poate redifuzează cineva declarația lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open. P.S. 2. Nu zic nimic despre fenomenul natației mondiale, n-aș  vrea să cobesc”, a mai spus ziaristul pe pagina sa de Facebook.

Fostul medic al lui Dinamo, atac extrem de dur la adresa lui Halep: „Medicația respectivă se dă numai în cazuri medicale grave”

Adrian Motoacă consideră că Simona Halep încearcă să păcălească opinia publică și o pune la zid fără menajamente: „De ce Simona, deși depistată consecutiv la 2 probe, refuză să pună capul în pământ ştiind că medicaţia respectivă se dă numai în cazuri medicale grave de anemii severe sau la pacienții cu insuficiență renală gravă (vezi de exemplu persoanele dializate)?.

ADVERTISEMENT

Dragă Simo, substanța respectivă e un produs sintetic… nu poate fi luat din aer precum viroza , nici din mâncare sau băutură, că nu e nimeni nebun să pună aşa ceva scump şi rar în franzela dobrogeană sau în pufuleți!

Nu te mai da “contaminată” că nu suntem într-un film prost apocaliptic! Stau şi mă întreb, oare vedetele mondiale Amstrong sau Bolt fiind prinşi dopați, aşa au reacționat, ori au pus capul în pământ?”.

ADVERTISEMENT