Sport

Victor Ciutacu, necruțător cu Simona Halep: „Nike a tăiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman și Banca Transilvania o susțin în continuare pe trișoare”

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat un atac extrem de dur la adresa Simona Halep, după ce jucătoarea de tenis a fost depistată pozitiv.
22.10.2022 | 12:23
Victor Ciutacu necrutator cu Simona Halep Nike a taiato de la bani pe Sharapova Dedeman si Banca Transilvania o sustin in continuare pe trisoare
Simona Halep ar putea fi suspendată între 2 și 4 ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea să își încheie cariera după ce a fost depistată pozitiv cu medicamentul Roxadustat, iar sportiva este deja pusă la zid de opinia publică.

Victor Ciutacu o desființează pe Simona Halep: „Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât!”

Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep, care se află în mijlocul unui scandal de dopaj uriaș.

ADVERTISEMENT

Sponsorii Simonei Halep s-au raliat în jurul sportivei, decizie care pentru jurnalist este una inexplicabilă. Ciutacu o dă ca exemplu pe Maria Sharapova care a fost de asemenea suspendată pentru dopaj: „Nike a tăiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman și Banca Transilvania se solidarizează cu trișoarea.

Și d-aia suntem unde suntem. Corupții noștri sunt buni, ai lor să se ducă la pușcărie, adorăm descurcăreții, ne place întorsul de portofele, ne hrănim cu alba-neagra”.

ADVERTISEMENT
Victor Ciutacu, atac dur la adresa Simonei Halep
Victor Ciutacu, atac dur la adresa Simonei Halep.

 

Și înghițim vrăjeli cu operații de deviație de sept care nu mai lasă campioana să se desfășoare liberă pe teren”, a șocat Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Ciutacu, ironii la adresa fanilor Simonei Halep care se bucurau de suspendarea Sharapovei: „Atunci nu era cu prezumția de nevinovăție”

Victor Ciutacu nu i-ar iertat nici pe cei care se bucurau de scandalul de dopaj în care a fost implicată rivala Simonei Halep: „Mai țineți minte cum fanii Halapenei făceau party când au prins-o dopată pe Sharapova? Atunci nu era cu prezumția de nevinovăție”.

ADVERTISEMENT

Ziaristul l-a „înțepat” și pe Cristian Tudor Popescu, care s-a transformat în avocatul Simonei Halep în FANATIK„Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât. S-a tratat cu piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe pe termometru. Nici vorbă de doping, întrebați-l pe CTP, terminați cu răutăcizmele”.

Ciutacu a făcut referire și la declarațiile fostului soț al Simonei Halep: „P.S. Poate redifuzează cineva declarația lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open. P.S. 2. Nu zic nimic despre fenomenul natației mondiale, n-aș  vrea să cobesc”, a mai scris ziaristul pe pagina lui oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea să își încheie cariera în urma scandalului de dopaj. Numărul 9 WTA ar putea primi o suspendare între doi și patru ani.

ADVERTISEMENT