Sport

Gigi Becali, proiect revoluționar! Cine se va ocupa de juniorii lui FCSB: ”O să facem cu forța fotbal dacă nu se poate altfel”

15.05.2021 | 12:46
Gigi Becali proiect revolutionar Cine se va ocupa de juniorii lui FCSB O sa facem cu forta fotbal daca nu se poate altfel
ADVERTISEMENT

De ani de zile FCSB investește masiv în dezvoltarea centrului de copii și juniori. Acum, Gigi Becali i-a însărcinat pe oficialii clubului să înființeze o grupă de elită, în care să evolueze cei mai talentați tineri jucători.

Managerul general Mihai Stoica a dezvăluit planurile lui Gigi Becali și a nominalizat fotbalistul care va supraveghea îndeaproape dezvoltarea fotbaliștilor de perspectivă ai FCSB.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Lucian Filip, cel mai experimentat jucător din lotul lui Toni Petrea. Acesta nu a mai evoluat pentru prima echipă de aproape un an, după o accidentare suferită într-un meci contra rivalei CFR.

Meme Stoica: ”La noi nu se mai mănâncă omletă, ca pe vremuri”

Managerul general al roș-albaștrilor așteaptă un răspuns de la Lucian Filip, pe care îl consideră cel mai potrivit să se ocupe de noua grupă de elită din Academia roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”O să facem o grupă de elită, o grupă de elită plecând de la Cristi Dumitru, cel mai în vârstă, continuând cu cei din 2002, 2005 și poate că 2006. Această grupă o să fie supravegheată în permanență.

Eu aș vrea ca Lucian Filip să facă acest lucru, dar depinde de el dacă mai vrea să joace sau nu. Am discutat cu el și se gândește la asta. Vreau ca el să se gândească la asta.

ADVERTISEMENT

Acești băieți vor fi monitorizați în permanență. Vreau să știm ce mănâncă, ce fac, și să nu mai stea ore întregi la jocurile video. Deja la noi se mănâncă altfel, nu se mai mănâncă omlete ca pe vremuri, bem cafea cu lapte de ovăz. Jucătorii nu ne mai pot păcăli în niciun fel. O să facem cu forța fotbal dacă nu se poate altfel”, a dezvăluit Meme Stoica, pe pagina de Facebook FCSB.

Lucian Filip a jucat ultimul meci pentru FCSB pe 14 iunie 2020

Fotbalistul pe care oficialii FCSB-ului vor să-l însărcineze cu dezvoltarea celui mai nou proiect al lui Gigi Becali, este Lucian Filip, un jucător a cărui carieră a fost marcată de numeroase accidentări.

ADVERTISEMENT

Ultima dintre acestea s-a produs pe 14 iunie anul trecut, într-un duel cu CFR, pierdut de roș-albaștrii cu 0-1. Atunci, Filip a suferit o ruptură de ligamente.

Niciun tratament, nici cele mai noi tehnici de recuperare nu l-au readus pe Filip în circuitul fotbalului de performanță. Ajuns la 30 de ani, Lucian Filip i-a în calcul varianta retragerii.

Pentru fidelitatea arătată față de club, oficialii FCSB îl consideră cel mai potrivit pentru a transmite generațiilor tinere de jucători, ce înseamnă să joci pentru roș-albaștrii. Lucian Filip evoluează la FCSB/Steaua din 2007.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,25 este cota pentru “Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT