Fotbal intern

Gigi Becali i-a dat răspunsul lui Gică Hagi la miezul nopţii: “Voiam să intru cu el în dialog, dar ţipa prea tare. O să fie război mare”

26.11.2018 | 09:42
Gigi Becali ia dat raspunsul lui Gica Hagi la miezul noptii Voiam sa intru cu el in dialog dar tipa prea tare O sa fie razboi mare

Gigi Becali nu a rămas fără replică la atacul lansat de Gică Hagi la o televiziune de sport. “Regele” a spus despre Becali că ar trebui să îi fie ruşine pentru declaraţiile pe care le-a avut faţă de Florinel Coman şi Florin Tănase, aduşi de la Viitoul, şi crede că patronul FCSB a început cu jignirile în lupta pentru titlu după ce a declarat că Viitorul nu va conta pentru primul: 

“Eu îmi cer iertare dacă l-am supărat pe Gică. De acum o să mint şi o să zic că mă tem de Viitorul. Eu am scos în evidenţă valoarea antrenorului. Să mă ierte dacă l-am supărat. Eu n-am atacat Viitorul, am spus o părere. Am vrut să intru în dialog cu Hagi, dar ţipa prea tare. Eu o să îi spun Naşu sau Gică. Nu mă cert cu el în viaţa mea. Mi-am dat cu părerea ultima dată despre Viitorul, să nu mă mai întrebe nimeni. Joacă cel mai frumos fotbal, dar nu are şanse la campionat. Poate mă înşel. 

Gigi Becali i-a dat răspunsul lui Gică Hagi: “O să fie război mare”

Hagi nu este duşmănos. El are nebunii de moment. Ca să nu mai existe astfel de nervi, nu o să mai vorbesc despre Viitorul şi despre el. Dar, vreau să îi arunc mănuşa peste două etape. O să fie război mare. Trebuia să mă lase să dorm, dar acum m-a deşteptat. O să fie război mare. O să vedeţi”, a declarat Gigi Becali la un post tv.

Meciul dintre FCSB  şi Viitorul va avea loc peste două etape, pe data de 9 decembrie. După declaraţiile din această seară va fi un meci al orgoliilor între echipele lui Hagi şi Gigi Becali, aşa cum patronul a ţinut să specifice în finalul intervenţiei sale.

Tags: