Fotbal intern

Gigi Becali, război total cu şeful Ungariei, Viktor Orban: “Cum să mă bată piticania de Orban la mine în țară?! Guvern de mizerie al României ce eşti”

15.11.2018 | 13:22
Gigi Becali razboi total cu seful Ungariei Viktor Orban Cum sa ma bata piticania de Orban la mine in tara Guvern de mizerie al Romaniei ce esti
Gigi Becali război total cu Viktor Orban, premierul Ungariei. Becali a apărat mereu interesele României, fiind bun prieten pe vremuri cu un fost naționalist declarat, Vadim Tudor

Patronul FCSB nu și-a putut stăpâni furia pe autoritățile române, după ce a aflat că Guvernul din Ungaria investește milioane de euro în fotbalul din România! Gigi Becali îi declară război total lui Viktor Orban, premierul maghiar, și anunță Apocalipsa pentru Liga 1 dacă el și-ar retrage investițiile de la gruparea roș-albastră.

FANATIK.RO a stat de vorbă cu Becali despre finanțarea pe care cluburile Sepsi și Csikszereda o au din țara vecină, care contribuie cu 6,5 milioane de euro la bugetele celor două echipe afiliate în România.

“Dacă eu mă retrag, ungurii domină tot! Sepsi va câștiga campionatul!”

Patronul FCSB a fost extrem de tranșant în legătură cu viitorul fotbalului din țara noastră, având în vedere ultimele dezvăluiri despre investițiile maghiare. “Dacă eu mă retrag din fotbal, spunem adio! Dacă mă retrag din fotbal, praful se alege, ungurii domină tot. Sepsi câștigă campionatul! Dar nu fac asta pentru că ar fi și pentru mine o daună și pentru Țara Românească! Când am vrut să fug din țară, să mă mut în Grecia, atunci cu condamnarea, era sfârșitul pentru fotbalul din România! Asta e mizeria din țara asta…”, spune Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Gigi Becali, război total cu Viktor Orban: “Bagă bani ca să zică apoi că ne bate la noi acasă!”

Finanțatorul roș-albaștrilor continuă apoi cu un atac deschis la autoritățile de la București, pe care le consideră vinovate atât pentru lipsa de investiții în fotbalul românesc, cât și pentru distrugerea unor branduri importante, precum Steaua!

Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă bani în România, milioane de euro, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Și el ce face cu echipa asta care face fotbal și care nu îi lasă pe unguri să își bată joc în țara asta? Vrea să o distrugă!

Guvernul nostru zice: „Nu mai am nevoie de branduri! Vreau să te distrug pe tine, Becali, care bagi bagi și te lupți cu ungurii. Te desființez pe tine Becali că poată ungurii să ne bată acasă la noi!”. Îți dai seama câtă mizerie e în țara asta? Ai un om care îți aduce milioane de euro la buget, plătește taxe, și tot vrei să îl distrugi!”, a tunat latifundiarul din Pipera.

Viktor Orban și steagul Ungariei
Viktor Orban este atacat de Gigi Becali, care consideră investițiile guvernului maghiar în România un mod de a ne lua în derâdere

“De vină este Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie!”

Subiectul sensibil îl supără pe Gigi Becali, dar îl și motivează în același timp. “Vă promit eu că nu o să îi las pe unguri să câștige ei în România. Să facă Sepsi campioana… Dar nu se întreabă nimeni de ce s-a ajuns aici? Ăștia sunt de mizerie! Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie! Ministrul de Armată e băiat tânăr, deștept, dar e servitor, e slugă. Ce spun? Avem ceva puternic și bun în țara noastră? Te dărâm.

Guvernul României, în ședință
Guvernul României este pus la zid de Gigi Becali pentru lipsa de implicare în dezvoltarea sportului din țară și pentru distrugerea unor branduri importante

Eu am coeficient, mă duc în Europa, fac performanță. Am valoare, iar ei vor să spulbere tot. Și lasă că vin străinii… Au venit ungurii! Că dacă veneau americanii, aia era… Erau puternici, ne împrieteneam cu ei și ne descurcam. Dar așa?! Ei sunt o piticanie în fața noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Țara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta!”, a încheiat Gigi Becali.