Fotbal intern

Salarii de Champions League la FCSB! Ce plan are Gigi Becali. “Situația financiară îi afectează pe jucători”

23.01.2019 | 15:52
Salarii de Champions League la FCSB Ce plan are Gigi Becali Situatia financiara ii afecteaza pe jucatori

Gigi Becali își dorește ca jucătorii de la FCSB să aibă salarii de Champions League! Latifundiarul din Pipera a dezăluit ce plan are pentru viitor și a dat asigurări că este dispus să investească foarte mulți bani în transferuri, doar pentru ca vicecampioana României să joace în cupele europene.

După ce i-a oferit lui Adrian Stoian un salariu lunar de 30.000 de euro, informație anunțată de FANATIK pe 20 ianuarie 2019, Gigi Becali vrea ca toți jucătorii vicecampioanei României să încaseze aceeași bani, toate acestea pentru a-i motiva.

Gigi Becali vrea ca jucătorii de la FCSB să primească salarii de Champions League

”Pentru că nu ai pe cine să iei din România, sunt dispus să plătesc mult pe transferuri. Planul meu de viitor este să ajungem în Liga Campionilor, în grupe, după care să dublez salariile. Nu poți să ai salarii de 10.000 de euro și să te bați cu aia care au câte 5 milioane de euro. E greu! Și ăsta e un element care influențează. Situația finaciară îi afectează pe jucători. Dacă le dau 30.000 pe lună, banii îi fac să se pregătească mai bine, mai profesionist”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB, pentru PRO X.

Gigi Becali în timp ce își număra banii

Adrian Stoian încasează 30.000 de euro pe lună

Adrian Stoian are cel mai mare salariu de la FCSB, iar mijlocașul ofensiv a reușit să îl depășească pe Raul Rusescu, cel care încasează lunar 25.000 de euro. Mai mult, fostul jucător de la Crotone a primit 37.000 de euro de la Gigi Becali în momentul  în care a semnat contractul cu gruparea roș-albastră.

Gigi Becali a vorbit și el despre salariile de la FCSB. “Cel mai bine plătit fotbalist de la Steaua a fost Mirel Rădoi. Îi dădeam un salariu lunar în valoare de 25.000 de dolari. Erau bani foarte mulți în acea perioadă, foarte mulți. Bine, lui Chipciu i-am dat 30.000 de euro. Cea mai mare primă pe care am dat-o vreodată jucătorilor a fost în valoare de 150.000 de euro de jucător”, a spus Gigi Becali.