Life

Gina Pistol, dezvăluiri exclusive despre ce înseamnă să fie mamă: ”Totul este altfel”

Gina Pistol a vorbit despre ce înseamnă, pentru ea, să fie mamă și cum i s-a schimbat viața de când a născut.
27.05.2021 | 13:39
Gina Pistol dezvaluiri exclusive despre ce inseamna sa fie mama Totul este altfel
Gina Pistol, fericita dupa ce a devenit mama unei fetite Sursa foto: Instagram, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Gina Pistol a vorbit despre schimbările pe care le-a resimțit în viața ei în ultimele două luni, de când a devenit mamă.

Gina Pistol, dezvăluiri despre meseria de mamă

Gina Pistol a recunoscut, pentru FANATIK, că ultimele două luni, de când s-a născut drăgălașa fetiță a prezentatoarei TV și a lui Smiley, au schimbat-o.

ADVERTISEMENT

”La început, a fost mai greu, așa cum cred că s-a întâmplat oricărei mame. Dar, vă spun sincer, totul este minunat, absolut minunat, mă bucur enorm că am această minune în viața mea”, a spus, pentru FANATIK, Gina Pistol.

Mai mult, recunoaște Gina Pistol, fiecare zi petrecută alături de fiica ei, Josephine Ana Maria, este cu totul și cu totul diferită, mai ales că, stând tot timpul lângă micuță, prezentatoarea TV vede fiecare schimbare care se petrece.

ADVERTISEMENT

”Fiecare lucru, indiferent cât e de mic, mă bucură la ea. Fiecare grimasă, fiecare gângurit, fiecare zâmbet, tot ce ține de ea. Probabil că așa simt toate mamele, dar, acum, sunt mai fericită ca niciodată”, ne-a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol, implicată la maximum în viața fetiței

Gina Pistol recunoaște că se implică la maximum în viața fetiței și că, ajutată de Smiley, încearcă să facă tot ce se poate pentru micuța Josephine Ana Maria.

ADVERTISEMENT

”Tot ce fac acum mă bucură enorm, este ceva special tot ce ține de ea. Este cea mai mare minune a vieții”, explică Gina Pistol.

De altfel, deja, casa ei și a lui Smiley, locul în care trăiesc alături de Josephine Ana Maria, s-a transformat, iar Gina Pistol, adeseori, postează imagini cât se poate de explice cu ceea ce fac alături de micuță, chiar și atunci când este vorba de o saltea de activități nouă care o fascinează.

ADVERTISEMENT

”Doamne, sunt impresionată de cât de repede cresc și se schimbă bebelușii. În fiecare zi descoperă și învață lucruri noi, iar eu mă bucur să împărtășesc această experiență cu fetița mea”, spune Gina Pistol.

Gina Pistol, probleme după naștere

”Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea părului”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Cu toate acestea, a dezvăluit vedeta, Gina Pistol a început deja un tratament împotriva căderii părului, în speranța că va stopa aceste probleme, apelând la produse de specialitate.

Gina Pistol a pozat în costum de baie la două luni după ce a născut

Gina Pistol și-a luat inima în dinți și, la două luni după ce a devenit mamă, a pozat în costum de baie, iar imaginile neretușate le-a postat pe conturile sale de socializare.

Gina Pistol
Gina Pistol, in costum de baie la doua luni de la nastere Sursa foto: Instagram

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. (…) Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac «pace» cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiilor neretușate cu ea în costum de baie.

Gina Pistol a născut la 40 de ani

Gina Pistol a avut parte, în luna martie a acestui an, de o adevărată minune. Ajunsă la 40 de ani, prezentatoarea TV a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe Josephine Ana Maria, într-un moment în care medicii nu prea îi mai dădeau șanse să devină mamă.

”Mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a notat Gina Pistol pe rețelele de socializare la câteva zile după ce a devenit mamă, în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT