Life

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițe. Ce mesaje le-au transmis Antonia și Delia

30.09.2020 | 13:06
Gina Pistol si Smiley vor deveni parintii unei fetite Ce mesaje leau transmis Antonia si Delia
ADVERTISEMENT

Videoclipul postat marți seara pe contul de YouTube al lui Smiley, în care cântărețul și Gina pistol au anunțat că vor deveni părinți, a emoționat o țară întreagă. Se pare că nu doar fanii acestora au dorit să îi felicite, ci și colegii lor de breaslă.

Gina și Smiley au fost copleșiți de urările vedetelor, care au ținut să îi felicite pe cei doi pentru faptul că vor avea un copil și pentru ideea de a răspunde public la întrebările susținătorilor.

Deși, de-a lungul timpului, Smiley și Gina Pistol au fost rezervați în privința declarațiilor și au avut o relație foarte discretă, iată că și-au făcut curaj și au confirmat speculațiile cum că prezentatoarea TV ar fi gravidă, spre încântarea tuturor.

Gina Pistol și Smiley, copleșiți de mesajele vedetelor

În ciuda faptului că preferă să își țină relația departe de ochii celor curioși, Gina Pistol și Smiley formează, de 3 ani, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Zvonurile cum că Gina Pistol ar fi însărcinată cu îndrăgitul artist au făcut vâlvă pe internet, așa că cei doi au decis să lămurească publicul prin intermediul unui vlog.

Videoclipul a fost postat de către Smiley pe contul său de Youtube marți seara, pe 29 septembrie, fiind pe locul 5 în trending cu peste 650.000 de vizualizări. Sensibilizați până la lacrimi, cei doi au transmis foarte multă emoție prin declarațiile lor, Smiley mărturisind, spre surprinderea Ginei, că simte că, în sfârșit, își construiește un ,,Acasă” al lui, alături de ea.

Pe lângă detaliile privind sarcina și faptul că, în trecut, prezentatoarei de la ,,Chefi la cuțite” i s-a spus că nu poate avea un copil, carismaticul cuplul a dezvăluit și sexul copilului, spunând că vor avea o fetiță.

Dacă miile de fani din mediul online au fost în extaz și le-au transmis acestora numeroase mesaje frumoase, nici celelalte vedete nu s-au putut abține și și-au exprimat entuziasmul prin intermediul rețelelor de socializare. Pe YouTube, pe Instagram și pe Facebook, prezentatorul emisiunii ,,Românii au Talent” și frumoasa blondină au fost copleșiți de urări speciale, din partea colegilor. Delia a replicat cu trei inimioare, iar Antonia a răspuns scurt și la obiect ,,Finally!” (În sfârșit).

,,Vezi, Gina Pistol, că toate vin când trebuie, cu cine trebuie, încotro trebuie?! Tare mă bucur pentru tine”,a scris Andreea Esca.

,,Să fiți bine frățică!! Începe magia”, le-a transmis Răzvan Fodor viitorilor părinți.

,,Să fiți sănătoși și să vă bucurați din plin! Tare fericit sunt pentru voi!”, a scris colegul lui Smiley și bunul său prieten, Pavel Bartoș.

Printre numeroasele mesaje, s-au remarcat și urări din partea altor vedete celebre precum Alina Ceușan, Adda, Mihai Petre, Mario Fresh, Paula Chirilă, Sandra Izbașa și mulți alții. Aceștia s-au bucurat alături de cei doi parteneri și au empatizat cu trăirile lor.

Cum se vor descurca Smiley și Gina Pistol în postura de părinți

Smiley a afirmat că își dorește ca fetița lui să fie un copil liber să gândească așa cum își dorește ea. Artistul refuză să își crească micuța după anumite tipare și a declarat că și-ar dori să fie un tată cel puțin la fel de bun ca părintele său.

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a mărturisit Gina Pistol.