Fotbal intern

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Anunţul gazdelor: “Se joacă meciul 100%” Foto

21.07.2018 | 19:38
Giurgiu inundat inainte de AstraFCSB Anuntul gazdelor Se joaca meciul 100 Foto
ADVERTISEMENT

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB, al doilea meci al zilei din prima ligă a României. Cu doar trei ore înainte de startul partidei din prima etapă din Liga 1 Betano, oraşul de la malul Dunării a fost lovit de o ploaie puternică.


UPDATE, ora 19:38 /

Dani Coman, preşedintele Astrei, a anunţat că meciul de la Giurgiu se va juca, cu toate că străzile din oraş au fost inundate. “Terenul e foarte bun. Imaginile sunt de prin oraş, în zonele cele mai afectate. Nu e nicio problemă. Se joacă meciul 100%”, a declarat oficialul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Străzile din Giurgiu au fost inundate în doar câteva minute, imaginile fiind de-a dreptul apocaliptice. Apa s-a înălţat, în anumite părţi ale oraşului, până la nivelul portierelor maşinilor, acestea având mari probleme să circule. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB. La ora 21:00, când va începe meciul care se va disputa pe stadionul “Marin Anastasovici”, meteorologii anunţă că sunt 50% şanse de precipitaţii, prognoza nefiind una optimistă nici în timpul disputării partidei. Înaintea meciului, oficialii Astrei au anunţat că au bifat al patrulea transfer al verii.

ADVERTISEMENT
Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB
Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB