Fotbal international

Gloriile lui United îl fac praf pe Jose Mourinho după Manchester – Juventus 0-1 în Liga Campionilor: “Ruşine! Ce mici am devenit!”

24.10.2018 | 13:36
Gloriile lui United îl fac praf pe Jose Mourinho după Manchester - Juventus 0-1 în Liga Campionilor:
Manchester - Juventus Liga Campionilor Jose Mourinho

Manchester – Juventus s-a terminat 0-1 în Liga Campionilor, iar Jose Mourinho nu a scăpat de crtici. Antrenorul portughez a fost luat la ţintă de două foste mari glorii din istoria recentă a lui United, Paul Scholes şi Rio Ferdinand.

Fostul mare mijlocaş al “diavolilor roşii” şi al naţionalei Angliei a afirmat imediat după partidă că s-a simţit ruşinat de faptul că Juventus a arătat că e o echipă mult superioară United-ului său de suflet. “Juventus ne-a arătat cât de mici am devenit. Chiar mi-a fost ruşine spre finalul meciului, când îi vedeam cât de bine acoperă terenul şi nu ne dădeau nicio şansă. Au jucat excelent în faţa unui club mare, ca a fost şi o echipă mare în trecut. Acum e o diferenţă mare de clasă. Mourinho poate să fie fericit, dacă ăsta era scopul lui, că şi l-a atins! Când echipa noastră avea mingea, se vedea că sunt nervoşi, iritaţi“, a spus Scholes pentru televiziunea BT Sports.

Manchester – Juventus 0-1 în Liga Campionilor a adus un nou atac la adresa lui Jose Mourinho: “Băieţi contra bărbaţi”

Manchester – Juventus 0-1 în Liga Campionilor i-a prilejuit şi lui Rio Ferdinand o replică acidă la adresa lui Jose Mournho şi a felului în care tehnicianul portughez a transformat “A fost ca un meci între băieţi şi bărbaţi. Nu a fost nicio şansă pentru United”, a fost replica omului care a fost, la vremea sa, cel mai scump fundaş din istorie.

Manchester United a pierdut cu scorul de 0-1 partida de pe teren propriu împotriva celor de la Juventus Torino, prin golul marcat în prima repriză de argentinianul Paulo Dybala. Italienii sunt lideri în grupa H a Ligii Campionilor, cu maximum de puncte, 9, după trei partide. United se află pe poziţia secundă, cu patru puncte, locurile 3 şi 4 fiind ocupate de Valencia (2 puncte) şi Young Boys Berna (1 punct).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri