Fotbal intern

Gol de poveste marcat de Drăguș în Viitorul – Gaz Metan! Video cu reușita de 1-0. ”Exersăm la antrenamente”

18.08.2018 | 23:13
Gol de poveste marcat de Dragus in Viitorul  Gaz Metan Video cu reusita de 10 Exersam la antrenamente

Atacantul Denis Drăguș a marcat un gol de poveste în partida FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș, din etapa a cincea a Ligii 1 Betano. Puștiul lui Gheorghe Hagi își continuă astfel începutul de sezon foarte bun.

Denis Drăguș se află la al șaselea gol al sezonului, după ce a mai marcat patru goluri în Europa League ( unul cu Racing Luxemburg și trei cu Vitesse Arnhem) și unul la partida cu FC Voluntari din Liga 1 Betano.

Drăguș a deschis scorul în Viitorul – Gaz Metan cu un gol de poveste

Tânărul atacant Denis Drăguș, în vârstă de 19 ani, își continuă startul perfect de sezon și a deschis scorul în partida FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș. În minutul 29, Ianis Hagi a executat un corner din partea stângă, Sebastian Mladen a recentrat, iar Drăguș a reluat în plasa lui Pleșca dintr-o semifoarfecă.

După ce a marcat, Denis Drăguș a fugit direct la banca de rezerve, acolo unde s-a îmbrățișat cu antrenorul Gheorghe Hagi.

Atacantul Denis Drăguș a marcat un gol de poveste în partida FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș
Atacantul Denis Drăguș a marcat un gol de poveste în partida FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș

La finalul meciului, Denis Drăguș a declarat că golul a fost marcat după o schemă exersată la antrenamente: ”A fost un meci dificil, întâlneam o echipă în formă. Am făcut o primă repriză perfectă, iar în partea a doua am arătat ca o echipă unită după eliminare. Lucrăm la antrenamente și avem multe scheme. Mă bucur că ne-a ieșit schema de la antrenament. Mai e mult până să se vorbească de mine la cel mai înalt nivel. Urmează FCSB, știm că ne așteaptă un meci greu. Este o rivalitate între noi și ei de ceva timp și ne bucurăm că am ajuns la nivelul lor”.

În urmă cu o săptămână, FC Viitorul i-a prelungit contractul lui Denis Drăguș pentru încă cinci sezoane. Odată, cu Drăguș și-au mai prelungit înțelegerile Ianis Hagi și Tudor Băluță.

Denis Drăguş, ultimul diamant şlefuit de Gheorghe Hagi la Viitorul visează să joace în La Liga. Noua perlă a celor de la Viitorul a vorbit despre visul de a ajunge într-o zi în campionatul Spaniei, dar şi despre comparaţia cu Nicolae Dobrin. “Mă bucur că am demonstrat că pot să înscriu și împotriva unei echipe de nivel european, o echipă olandeză, un fotbal mai cunoscut și mai ridicat ca nivel față de al nostru. Sunt fericit că am reușit să înscriu, îmi pare rău că nu ne-am calificat, dar mergem înainte și sper ca la anul să facem mai bine ca anul ăsta. Da, cred că mi se potrivește ca stil (n.r. La Liga), am urmărit de mic campionatul Spaniei și sper să ajung într-o zi acolo. Îmi place. Îmi place Barcelona, dar îl apreciez pe Cristiano Ronaldo. Îmi place modul lui de a fi, felul în care se antrenează, cât de profesionist e și cât de corect e cu acest sport. Sunt sigur că va face o treabă excelentă şi la Juventus”, a spus Drăguş.

Tags: