Fotbal international

Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea! Anunţul făcut de Gennaro Gattuso

13.01.2019 | 18:49
Gonzalo Higuain se transfera la Chelsea Anuntul facut de Gennaro Gattuso

Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea, iar anunţul a fost făcut de Gennaro Gattuso, antrenorul italienilor. Fotbalistul de 31 de ani a fost împrumutat de Juventus la AC Milan până în vară, cu opţiune de cumpărare, însă fotbalistul va ajunge pe “Stamford Bridge”. La finalul meciului din Cupa Italiei, tehnicianul de 41 de ani a susţinut că argentinianul a luat deja decizia să plece în Anglia.

“Când un jucător ia o decizie, este greu să i-o schimbi. Dar pot încerca. Este mintea lui, nu a mea. Cel mai important lucru este să vorbim ca bărbaţii, să ne uităm unul în ochii celuilalt şi să spunem adevărul. Nu mi-am dat seama de ce este nemulţumit Higuain, pentru că îl văd implicat în atmosfera din vestiar. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Gennaro Gattuso la finalul meciului Sampdoria – AC Milan 0-2, partidă jucată în sferturile de finală din Cupa Angliei.

Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea. Câţi bani oferă londonezii

Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea, jucătorul fiind una dintre principalele ţinte ale lui Maurizio Sarri. Conform presei din Anglia, londonezii ar urma să-l împrumute până la finalul sezonului, când vor activa opţiunea de cumpărare. Juventus vrea să primească 40 de milioane de euro în schimbul argentinianului, iar conducătorii lui Chelsea sunt dispuşi să facă acest efort financiar.

Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea. Gattuso a anunţat mutarea
Gonzalo Higuain se transferă la Chelsea. Gattuso a anunţat mutarea

“Dacă ar fi fost după mine, l-aş fi invitat la mine acasă, l-aş închide într-o cameră şi i-aş da mâncare o dată la două, trei ore. Din păcate, nu pot face asta”, a mai precizat Gennaro Gattuso când a fost întrebat ce ar face pentru a-l ţine pe Gonzalo Higuain la AC Milan. Atacantul de 31 de ani a jucat până în prezent pentru River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus şi AC Milan. În actualul sezon, “Pipita” Higuain a marcat opt goluri în cele 21 de meciuri jucate pentru formaţia de pe “San Siro”.